-Biztonságos
vásárlás
-Pénzvisszafizetési
garancia
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra 06-20/383-1521
...
Megtekintéséhez kattintson a telefonszámra
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra 06-20/383-1521

Kategóriák

Keresés

Mások mondták

Itt csináltattuk a karikagyűrűnket, de innen van az eljegyzési gyűrűm is. Egy nagyon bonyolult elképzeléssel érkeztünk hozzátok, de nektek semmi sem jelent akadályt. Büszkén hordjuk mindketten ezt a két csodát! :)

Nóri és Laci

Vidám mosolygós apa-lánya címlapfotózás R. Kárpáti Péterrel és Kárpáti Rebekával

Legerszki Krisztina ékszerei a Fatumjewelstől

Nádai Anikó ékszerei a Fatumjewelstől

Törtarany felvásárlás

Törtarany felvásárlás

Törtarany(14k) felvásárlás: 7600Ft/g, beszámítás: 7800Ft/g


Gyémánt és drágakő felvásárlás! JELENLEG SZÜNETEL!

 


Nyakék - nyaklánc

Az arany nyaklánc lehet a hétköznapok ékessége, de különleges alkalmakkor is emelheti az ünnepi megjelenés fényét. Ezen kívül egy arany nyaklánc a legragyogóbb ajándékötlet, mely megfelelően kifejezi a szeretetet és az odaadást.

Az arany nyaklánc többek között az önkifejezés egyik formája. Ezért is nagyon fontos, hogy olyan arany nyaklánc legyen megjelenésünk kiegészítője, mely a leginkább illik hozzánk.

Egy arany nyaklánc hossza és formai kialakítása erősen befolyásolhatja megjelenésünket, hiszen kiemelheti a nyakforma előnyeit, illetve tompíthatja az esetleges hátrányokat. Ugyanez a helyzet a színekkel. Amennyiben az arany nyaklánc valódi drágakő medállal rendelkezik, annak színét úgy érdemes kiválasztani, hogy az illeszkedjen a szem és a haj színéhez, valamint harmonizáljon az általánosan viselt színárnyalatokkal.

A felsoroltakhoz még hozzáadódik az egyéni ízlés kérdése, amin általában csak akkor kell elgondolkodni, amikor a megvenni kívánt arany nyaklánc ajándék lesz.

Nézzen körül az alábbi arany nyakláncok között. Amennyiben nem talál ízlésének megfelelőt, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkészíthessük az Ön számára azt az arany nyakláncot, ami tökéletesen illeszkedik elképzeléseihez.

Kiváló ár!

Saját ötvösökkel dolgozunk együtt, ezért ilyen jók az áraink.

Rendezés: / oldal

Egy kis arany nyaklánc történelem

Az arany nyaklánc már az ókorban is szervesen hozzátartozott nők és férfiak megjelenéséhez egyaránt. A nyaklánc, mint kiegészítő azonban még ennél is régebbre nyúlik vissza.

A nyaklánc, medál és a nyakék viselésének története az őskorban kezdődött. Bár akkor még arany nyaklánc nem jöhetett szóba, ezek sokkal inkább felfűzött fogak és csontok voltak. Az ősember szerint a nyaklánc mágikus erővel bírt, abban hittek, hogy ezek a felfűzött fogak megvédik őket a gonosz szellemektől.

Ehhez hasonló hiedelmek – kicsit más formában ugyan – az egész emberiség történelmét végig kísérték. Gondoljunk csak az arany nyakláncra fűzött, szentképet őrző medálokra, melyeket még napjainkban is viselnek az emberek.

A nemesfémek megjelenése révén átértékelődött az ékszerek viselése. Az arany nyaklánc ettől kezdve nem csak a hiedelmek része volt. Hozzáadódott az esztétikum kérdése, valamint a társadalmi rang kifejezése is. Egy súlyos és szépen kidolgozott arany nyaklánc viselése az ókorban nem volt ritka a tehetős emberek körében.

A középkorra az arany nyaklánc viselése szinte kizárólag a felső középosztály kiváltsága volt, hiszen egy súlyos arany nyaklánc kitehette egy nagyobb birtok árát is.

A XX. század elején, a második ipari forradalom ideje alatt a nemesfémek kitermelésének technológiája is óriási fejlődésen ment keresztül. Ebből adódóan jóval több arany került kitermelésre, valamint jóval több arany nyaklánc került forgalomba. Ekkor kezdett általános ajándéktárggyá válni az arany nyaklánc és egyéb arany ékszerek. Rövid idő alatt ez óriási divatirányzattá nőtte ki magát. Ezt igazolja az a tény, hogy az elmúlt fél évszázad alatt több arany került kitermelésre, mint az előtte eltelt ötezer év során összesen. Ez a helyzet adott lehetőséget szinte mindenki számára, hogy arany nyaklánc ékesítse a nyakát a mindennapok során.

Manapság az egyik legváltozatosabb kiegészítőként használt ékszerfajta az arany nyaklánc, a nyakék és a medál. Változatos fazon, stílus és szín jellemzi őket.

Kínálatunkban megtalálhatóak a színes valódi drágaköves (zafír, smaragd, rubin, topáz stb.) és a gyémánt briliánssal díszített nyakékek, medálok.

Készíttetés esetén a drágaköves és gyémántos medál vagy nyakék készülhet fehér-, sárga- és vörös arany kivitelben is.

Meglephetünk? Akik a weboldalról látogatnak el üzletünkbe ajándékot kapnak. Kérem a meglepetést most!