-Biztonságos
vásárlás
-Pénzvisszafizetési
garancia
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866
...
Megtekintéséhez kattintson a telefonszámra
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866

Kategóriák

Keresés

Mások mondták

Köszönöm szépen a gyűrűt, a kedvesemnek is nagyon tetszett! A lánykérés óta éjszakára is úgy kell leimádkozni róla! A webshopos rendelés egyszerű volt, minden gördülékenyen zajlott, és a gyűrű még szebb mint ahogy azt a képek alapján elképzeltem! Biztosan találkozunk még!

Balázs

Vidám mosolygós apa-lánya címlapfotózás R. Kárpáti Péterrel és Kárpáti Rebekával

Legerszki Krisztina ékszerei a Fatumjewelstől

Nádai Anikó ékszerei a Fatumjewelstől

Törtarany felvásárlás

Törtarany felvásárlás

Törtarany(14k) felvásárlás: 7600Ft/g, beszámítás: 7800Ft/g


Gyémánt és drágakő felvásárlás!

 


Szett

Az ékszer szett viselése a valódi elegancián túl megfelelően harmonikus látványt nyújt.

Egy ékszer szett összeillő darabjai úgy csengenek össze, mint egy vers rímei. Már a viselése is emelkedett hangulatot teremt.

Amennyiben különleges alkalom előtt áll és ajándékot keres, akkor az ékszer szett a megoldás. Ne elégedjen meg egy gyűrűvel vagy egy fülbevalóval, hiszen egy ékszer szett minden várakozást felülmúl. Ékszer szett révén szikrázó szépséget és eleganciát adhat ajándékba.

Milyen mértékben szeretné kifejezni hódolatát?

Ha megadta a választ erre a kérdésre, akkor egyértelmű, hogy egy megfelelően kiválasztott ékszer szett a legjobb választás.

Ékszer szett kollekciónk alatt további érdekességek olvashatók arról, hogy miért ennyire közkedvelt az ékszer szett viselése.

Kiváló ár!

Saját ötvösökkel dolgozunk együtt, ezért ilyen jók az áraink.

Rendezés: / oldal
Fehérarany rózsakvarc szett
Ár: 233 000 Ft
Raktáron
FGSZ01 Fehérarany Gránát Szett
Ár: 59 000 Ft
Raktáron
ZSZ07 Fehérarany Zafír Szett
Ár: 176 000 Ft
Raktáron
14k Sárga Arany Ametiszt Szett
Ár: 261 000 Ft
Raktáron
14k Filigrán Gyémánt szett
Ár: 263 000 Ft
Rendelésre (3-4 hét a gyártási idõ)
14k Sárga Arany Gyémánt Rubin Szett
Ár: 399 000 Ft
Rendelésre (3-4 hét a gyártási idõ)
14k 3ct Topáz Fehér Arany Szett
Ár: 91 000 Ft
Rendelésre (3-4 hét a gyártási idõ)
ASZ003 Fehér Arany Gyémánt Szett
Akciós ár: 419 300 Ft
(Eredeti ár: 599 000 Ft)
Raktáron
14k Mini Gyémánt Briliáns Szett
Ár: 112 000 Ft
Rendelésre (3-4 hét a gyártási idõ)
14k Gyémánt Cseppecske Briliáns Szett
Ár: 141 000 Ft
Rendelésre (3-4 hét a gyártási idõ)
14k Klasszikus Dupla Gyémánt Briliáns Szett
Ár: 247 000 Ft
Rendelésre (3-4 hét a gyártási idõ)
14k Zafír Levélke Gyémánt Briliáns Szett
Ár: 282 000 Ft
Rendelésre (3-4 hét a gyártási idõ)
14k Klasszikus Dupla Gyémánt Briliáns nagy szett
Ár: 442 000 Ft
Rendelésre (3-4 hét a gyártási idõ)

A pszichológia révén ma már tudjuk, hogy az emberek mindig vonzódtak a szimmetria felé. Legyen szó akár öltözékről, a környezetünk kialakításáról, vagy akár a frizuránkról, a szimmetria tudat alatt irányítja ízlésünket. Éppen ez az oka annak, amiért az ékszer szett harmonikus látványt nyújt viselője számára. Az összetartozó egyforma darabok mindig kellemes érzettel töltik el az embert.

Érdekesség, hogy a szimmetria olyannyira vonzó látvány az ember számára, hogy még anatómiai felépítés szintjén is ehhez vonzódunk. Az új pszichológia bebizonyította, hogy azt látjuk szépnek, ami szimmetrikus, mivel a szimmetria – egy ember felépítését tekintve – a megfelelő gének meglétét mutatja.

Vonzódásunk azonban nem csak a párkeresésre korlátozódik, ezért törekszünk arra, hogy szimmetrikus világ vegyen körbe minket. Ezért jött divatba már több ezer évvel ezelőtt az ékszer szett.

Az ókori leletek alapján ma már tudjuk, hogy az egyiptomiak is nagyon kedvelték az összeillő ékszereket. Egy tehetős ember sírjában akár több ékszer szett is helyet kapott, melyek ekkor már nemesfémből készültek. A nyakláncok és karkötők mellett a fejpántok kialakítása is illeszkedett egymáshoz, színben és formában egyaránt.

Más korokban, más néptörzseknél a különböző drágakövekhez különböző tulajdonságot, illetve mágikus erőt társítottak, és így egy-egy ékszer szett automatikusan alakult egységgé.

Az ékszer szett luxus érzését kelti, mind a viselőjében, mind azokban, akik látják azt. Ez könnyen megmagyarázható lenne az értékét tekintve, ám ez nem ennyire egyszerű. Korábban már volt szó róla, hogy azt látjuk szépnek, ami szimmetrikus. A luxus érzése is az esztétikumra való törekvésből fakad.

Ékszer szett különleges alkalomra

Vannak olyan alkalmak az életben, amikor az ékszer szett nem csak javasolt, de szinte kötelező is. Ilyen alkalom például az esküvő. Egy esküvő során egész seregnyi ember szemléli a menyasszonyt, ezért a tökéletesség látványa szükségszerű. Mint korábban már szó volt róla, egy ékszer szett különösen nagy hatást tesz a környezetre, mivel növeli a szimmetrikusság látványát. Ezért olyan népszerű az esküvői ékszer szett. Egy általános ékszer szett ellenében az esküvői kollekciók további darabja a szokásos ékszerek mellett a fejdísz. Ez adja meg egy esküvői ékszer szett különlegességét.

Nem az esküvő az egyetlen alkalom, amikor gyakori az ékszer szett viselése. Legyen szó bármilyen helyzetről, amikor kötelező elvárás a hölgyekkel szemben a tökéletes elegancia, akkor az ékszer szett elengedhetetlen hozzátartozója a megjelenésnek.

Ajándékként is nagyszerű ötlet az ékszer szett, különösen akkor, ha szeretnénk minden várakozást felülmúlni. Az egyéni ízlés, az alkalom fontossága, valamint a lehetőségek ötvözéseként kiválasztható, hogy az ékszer szett hány darabból álljon. Már egy nyaklánc és egy pár fülbevaló is ékszer szett kategóriába tartozhat, ha azok összeillenek, de ha egy gyűrű és egy karkötő is tartozik hozzá, az már valóban mindent felülmúló ajándék lehet.

Válogasson kedvére ékszer szett kollekciónk darabjai között!

Meglephetünk? Akik a weboldalról látogatnak el üzletünkbe ajándékot kapnak. Kérem a meglepetést most!