-Biztonságos
vásárlás
-Pénzvisszafizetési
garancia
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra 06-20/383-1521
...
Megtekintéséhez kattintson a telefonszámra
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra 06-20/383-1521

Kategóriák

Keresés

Mások mondták

Tavaly nyáron egy szimpla nyaralásra készültem a párommal Görögországba, de egészen másképp végződött mint ahogyan azt vártam... Vacsora után egy pici csomag landolt előttem, pedig csak egy pillanatra kalandozott el a tekintetem :D

Ezt a nyaralást egy lánykérés, és az Önök csodaszép gyűrűje tette felejthetetlenné!

Nagyon szépen köszönöm!

Erika

Vidám mosolygós apa-lánya címlapfotózás R. Kárpáti Péterrel és Kárpáti Rebekával

Legerszki Krisztina ékszerei a Fatumjewelstől

Nádai Anikó ékszerei a Fatumjewelstől

Törtarany felvásárlás

Törtarany felvásárlás

Törtarany(14k) felvásárlás: 5600Ft/g, beszámítás: 5800Ft/g


Gyémánt és drágakő felvásárlás!

 

A jegygyűrű és annak jelentése.

 

Stephen King egyik idézete alapján, mely így szól, “Ha az ember a vécébe dobja a jegygyűrűjét, és még a vizet is ráereszti, az azért túlmegy minden határon.” Azt gondolom, hogy azért ez az idézet sokat mondó…. És ugye nagyon sok esetben szerencse, hogy a víz nem viszi le a gyűrűt, mert miután elvonulnak a viharfelhők, megbékélnek a szerelmesek, azon nyomban meg is bánják tettüket! Szeretnék, ha az incidens meg sem történt volna, hisz oly buta dolgokon képesek a szerelmesek összekapni.

 

Mindezek után elgondolkodtató, hogy tulajdonképpen milyen jelentősége is van a jegygyűrűnek. Volt olyan ismerős jegyespárom, akik egy veszekedés alkalmával az ablakon kidobták jegygyűrűjüket. Persze mondanom sem kell, hogy másnap együtt serényen és kétségbeesetten keresték, a fűben a gyűrűjűket. Az emberek számára a gyűrű, jelkép, a szerelem jelképe, az elköteleződésé, annak a jelképe, hogy te és én egyek vagyunk, összetartozunk, történjék bármi is. Még azok számára is, akik pusztán egy tárgyként tekintenek a gyűrűre. És valljuk be, vannak az életben olyan szituációk is, amikor megkönnyebbülünk, hogy ott van az ujjunkon a gyűrű, melyet büszkén viselünk és ezzel akár jelzést is közvetítünk a külvilág felé, hogy az én szívem bizony már nem szabad, mondhatni foglalt vagyok, nem szabad a pálya! Bizonyára többek számára ismerős az a boldogító, felemelő érzés, amikor a kedvese ráhúzza a gyűrűt az ujjára, és még utána sokáig, elmélázva, gondolataival eljátszva mereng a jövőn, és szíve csordultig megtelik boldogsággal. A gyűrű egy jelkép, mely jelképezi az összetartozást, azt, hogy a pár megpecsételi a sorsát, és, hogy egymást választották örökre. Tehát a gyűrű készülhet bármiből, fémből, elefántcsontból, lehet, egyszerű, vagy díszített, a jelentése mindenkinek egy és ugyan az, örökkön –örökké. Charles Swinburne angol író, megfogalmazása szerint a gyűrű körkörös formája nem jelképez mást, mint azt, hogy az érzések az egyik embertől a másikig folynak, folytonosan, körkörösen, végtelenül.

Hasznosnak találta ezt a cikket? Ossza meg másokkal is!

Meglephetünk? Akik a weboldalról látogatnak el üzletünkbe ajándékot kapnak. Kérem a meglepetést most!