-Biztonságos
vásárlás
-Pénzvisszafizetési
garancia
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866
...
Megtekintéséhez kattintson a telefonszámra
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866

Kategóriák

Keresés

Mások mondták

A feleségemet szerettem volna meglepni a tizedik házassági évfordulónk alkalmából, egy különleges fülbevaló párral. Semmilyen elképzelésem nem volt, de a drágakőszakértő úr mindenben segített nekem, így sikerült megtalálni a tökéletes drágakövet, és elrendezési formát.
Egyszerűen tökéletes lett! Köszönöm!

István

Vidám mosolygós apa-lánya címlapfotózás R. Kárpáti Péterrel és Kárpáti Rebekával

Legerszki Krisztina ékszerei a Fatumjewelstől

Nádai Anikó ékszerei a Fatumjewelstől

Törtarany felvásárlás

Törtarany felvásárlás

Törtarany(14k) felvásárlás: 6500Ft/g, beszámítás: 6700Ft/g


Gyémánt és drágakő felvásárlás!

 

A jegyűrű jelentése, jelentősége

 

A jegyűrű jelentése, jelentősége


 

Sokunkkal előfordult már, hogy beleejtettük véletlenül gyűrűnket a lefolyóba. A kezdeti pánik után azonban világossá vált mindannyiunk számára, hogy szerencsére az imádott ékszerünk megállt az alján, és nem vitte tovább a víz, így ha már ezt nyugtáztuk magunkban a dolgot, egyszerűen kivehetjük, és újra az ujjunkon tündökölhet a drágaságunk.

Hány filmben láthattuk már, hogy egy hevesebb családi vita során az egyik fél kihajítja a gyűrűt az emeletről az ablakon, mire a másik fél is begőzölt, és ő is utána hajította az övét. Aztán amikor tudatosult bennük, hogy mit tettek, mégis gyorsan rohantak, és keresték, kutatták a porban, sárban, gazban, mert úgy érezték, muszáj megtalálniuk. A jegygyűrű mindenki számára egy szimbólum. az összetartozás jelképe, még azok számára is, akik csak egy eszközként tekintenek rá.

Ha úgy döntesz, hogy a gyűrűd leveszed az ujjadról, és a párod elé teszed, akkor ő tudni fogja, hogy ennek biztosan megvan az oka.

Olyan is előfordulhatott már veled, - akár tudatosan, akár nem – hogy mikor beültél valahova, úgy ittad az italod, hogy a gyűrűs kezed jól látható legyen mindenki számára, így add a tudtukra, hogy te már foglalt vagy. Vagy csak elbambulsz, és azon veszed észre magad, hogy a kezedet bámulod, azon is a gyűrűdben gyönyörködsz.

Miután életed párja bizalmat szavaz neked,és a kapcsolatotoknak, és felhúzza azt a bizonyos ékszert az ujjadra, nem bírsz betelni vele, csodálod, imádod, minden oldalról alaposan szemügyre veszed, élvezed ahogy az ékszer teljessé teszi a kezed.

A pár életében ez a kis csecsebecse, mindegy milyen anyagból készült, lehet akár acél, bronz, fa, arany, az örök közös életet, az egységességet

jelentette mindig, és jelenti napjainkban is.

Egy neves angol szerző gondolatait szeretném idézni, melyben azt fejtette ki, hogy ő úgy gondolja, hogy a gyűrű a párok egymás iránt megélt mély érzelmeit fejezi ki, ahogy a pár egyik tagjától a másikig áramlanak, folytonosan, az örökkévalóságig.

 

Hasznosnak találta ezt a cikket? Ossza meg másokkal is!


Jelentkezés

Meglephetünk? Akik a weboldalról látogatnak el üzletünkbe ajándékot kapnak. Kérem a meglepetést most!