-Biztonságos
vásárlás
-Pénzvisszafizetési
garancia
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866
...
Megtekintéséhez kattintson a telefonszámra
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866

Kategóriák

Keresés

Mások mondták

A feleségemet szerettem volna meglepni a tizedik házassági évfordulónk alkalmából, egy különleges fülbevaló párral. Semmilyen elképzelésem nem volt, de a drágakőszakértő úr mindenben segített nekem, így sikerült megtalálni a tökéletes drágakövet, és elrendezési formát.
Egyszerűen tökéletes lett! Köszönöm!

István

Vidám mosolygós apa-lánya címlapfotózás R. Kárpáti Péterrel és Kárpáti Rebekával

Legerszki Krisztina ékszerei a Fatumjewelstől

Nádai Anikó ékszerei a Fatumjewelstől

Törtarany felvásárlás

Törtarany felvásárlás

Törtarany(14k) felvásárlás: 6500Ft/g, beszámítás: 6700Ft/g


Gyémánt és drágakő felvásárlás!

 

A karikagyűrű felülete milyen legyen?

A házasság, vagy lánykérés előtt legtöbbször az érdeklődők azzal a ténnyel szembesülnek, hogy óriási a választék a jegygyűrűk, vagy más néven karikagyűrűk terén, ezért mondhatni a választás nagyon nem egyszerű a szerelmeseknek! Szóval iszonyat nehéz kiválasztani a legmegfelelőbbet.  Sajnos a választást még az is megnehezíti, hogy még a karikagyűrűk felülete is többféle lehet. Kezdjük talán az egyik legismertebb felülettel a klasszikusnak mondható sima fényesre polírozottal, mely még napjainkban is igen nagy népszerűségnek örvend. De nincs ez másként a matt felületű jegygyűrűknél sem. Egyes vélemények szerint a sima fényesre polírozott változat, manapság már ódivatú, divatja múlt. Az arany karikagyűrűk közt nagyon népszerűek a szálhúzott technikával megmunkált felületek, melyek nem csak modernek, de roppant elegánsak is. A felület megmunkálás szempontjából megkülönböztetjük a rusztikus stílusú darabokat is, melyek egyik legfőbb jellemzője, hogy nagyon tartósak, mivel a sérülések ezeken a darabokon láthatóak a legkevésbé. A kalapált, vagy barázdált eljárással megmunkált felületű karikagyűrűk nagyon izgalmasak és egyre népszerűbbek is, mivel ennek a technikának köszönhetően nagyon sok motívum variálható. A véséssel készült minták sora szinte végeláthatatlan, a geometriai formáktól, egészen a finom ornamentikai formákig, minden elképzelhető és variálható, szinte csak a képzeletünk szabhat határokat a mintákat illetően. Talán nem túlzás, ha azt mondom, hogy a rusztikus jegygyűrűk mellett ezek is nagy népszerűségnek örvendnek. Nagyon látványos hatás érhető el, ha a felületek mellett a színekkel is játszunk, vagyis variáljuk a sárga, fehér és rozé aranyat. Váltakoztathatjuk akár egy gyűrűn belül a fényes felületet a mattal, melyet egy vésett, vagy mintázott felület választhat el egymástól.

Figyelembe kell vennünk azonban jegygyűrű vásárlásakor, hogy idővel, az idő múlásával a fényesre polírozott felület is karcossá válhat, míg a matt pedig úgy kophat meg, hogy kifényesedhet. Sajnos az idő vas foga itt sem múlik el a nélkül, hogy ne hagyna nyomot… Bizton állíthatom, hogy a klasszikus jegygyűrű soha nem megy ki a divatból, minden stílushoz passzol, tehát minden alkalommal bátran és büszkén viselhetjük. A bátrabb szerelmespárok, a merészebb, vagányabb stílusok közt is válogathatnak, ezek a kortárs darabok és a dekadens eleganciát képviselő jegygyűrűk. Nagyon sokan keresik azonban a teljesen egyedi, személyre szóló jegygyűrűket, nos, nekik ajánljuk, hogy bátran variálják a mintákat, technikákat, vagy a színeket kedvüknek és stílusuknak megfelelően.

 

Hasznosnak találta ezt a cikket? Ossza meg másokkal is!

Meglephetünk? Akik a weboldalról látogatnak el üzletünkbe ajándékot kapnak. Kérem a meglepetést most!