-Biztonságos
vásárlás
-Pénzvisszafizetési
garancia
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866
...
Megtekintéséhez kattintson a telefonszámra
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866

Kategóriák

Keresés

Mások mondták

Tavaly nyáron egy szimpla nyaralásra készültem a párommal Görögországba, de egészen másképp végződött mint ahogyan azt vártam... Vacsora után egy pici csomag landolt előttem, pedig csak egy pillanatra kalandozott el a tekintetem :D

Ezt a nyaralást egy lánykérés, és az Önök csodaszép gyűrűje tette felejthetetlenné!

Nagyon szépen köszönöm!

Erika

Vidám mosolygós apa-lánya címlapfotózás R. Kárpáti Péterrel és Kárpáti Rebekával

Legerszki Krisztina ékszerei a Fatumjewelstől

Nádai Anikó ékszerei a Fatumjewelstől

Törtarany felvásárlás

Törtarany felvásárlás

Törtarany(14k) felvásárlás: 6500Ft/g, beszámítás: 6700Ft/g


Gyémánt és drágakő felvásárlás!

 

Ékszert venni magadnak nem luxus

 Tényleg Téged tükröz az ékszeres dobozodban található megannyi emlék? Miért nem vásárolod meg álmaid ékszerét? Az ékszer tényleg túl drága a női pénztárcának? Ha mindig csak sóvárogsz az üzletek csillogó kirakata előtt, de belépni még nem mersz, olvasd el cikkünket, hogy megtedd az első lépést önmagad megajándékozásának élménye felé.

Az ékszer mint emlék

Az ékszerek a modern nő egész életét végigkísérik: keresztelőkor első fülbevaló, ballagáskor ezüst karkötő, diplomaosztóra nyaklánc, majd eljegyzési gyűrű, karikagyűrű, bocsánatért esedező fülbevaló, házassági évfordulóra kapott nyaklánc, örökölt családi ékszer. Ékszereink az életünk legmeghatározóbb fordulópontjait, emlékeit hordozzák magukban, így ha rájuk tekintünk, a szeretett emléket látjuk, nem magát a míves formát, ha megtapintjuk őket, az élményt éljük át újra, nem a fémet érezzük ujjaink között. Ezeknek a daraboknak legtöbbször a grammban mért súlyuk, vagy a díszítő drágakövek értékénél nagyobb az eszmei, érzelmi értékük.
 
Ezek az érzelmi értékkel felruházott ékszerek életünk történetét tükrözik, nem a személyiségünket. Nem képviselhetik az ízlésünket, egyéniségünket, hiszen nem mi magunk választjuk őket, hanem alkalmakra kapjuk őket, nagyrészt férfiaktól.

Az ékszer mint stílusunk éke

Az öltözködésünk szentháromsága a cipő–táska–ékszer, hisz tudjuk, hogy ezek határozzák meg a legjobban a stílusunkat, ezek kölcsönöznek eleganciát és ezek harmóniája teszi emlékezetessé ruházatunkat. Míg cipőből és táskából egy átlagos nőnek 10-20 darab is van a gardróbszekrényben, addig olyan ékszer, ami a saját ruhatárához illő, saját maga választotta és vette meg, vajmi kevés, hiszen az ékszerrel kapcsolatban mindig csak azokat a kevés alkalmakat várjuk, amikor azokat valakitől megkapjuk.
Az évszakok váltakozásával cipőre, táskára nem sajnáljuk a pénzt, ékszerre igen. Ezzel ellentétben az ékszerüzlet az a bolt, aminek kirakata előtt nem tudunk úgy elmenni, hogy ne vetnénk rá egy sóvárgó, álmodozó pillantást.

Az ékszer mint a női önmegvalósítás része

Mi nők miért nem veszünk magunknak ékszert? A megszokás miatt, hogy valakitől majd úgy is kapunk egyszer, vagy amiatt, mert ékszerre költeni luxus? És mi a helyzet a szinglikkel, vagy azokkal a feleségekkel, akiknek a férjük sosem kedveskedik ilyen formában? A női függetlenség és egyenjogúság korában nem várhatunk másra álmaink megvalósításában.
 
Fontos átélnünk, hogy ugyanolyan „luxus” cipőboltban vásárolni, mint ékszerüzletben. Persze ehhez olyan üzletet kell választanunk, ahol a minőséget és egyediséget fizetjük meg, nem a márkát, valamint ahol a cél a vásárlók elégedettsége, nem a profit maximalizálása.
Ha egyszer ahelyett, hogy alkalmakra, vagy másokra várnánk, önmagunk megajándékozása mellett döntünk és a kirakat csodálása helyett be merünk lépni egy ilyen üzletbe, megtudjuk: az ékszervásárlás egyszerre lehet az önkifejezés eszköze, valamint a nem mindennapi boldogság a mindennapokban.
Hasznosnak találta ezt a cikket? Ossza meg másokkal is!

Meglephetünk? Akik a weboldalról látogatnak el üzletünkbe ajándékot kapnak. Kérem a meglepetést most!