-Biztonságos
vásárlás
-Pénzvisszafizetési
garancia
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866
...
Megtekintéséhez kattintson a telefonszámra
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866

Kategóriák

Keresés

Mások mondták

Tavaly nyáron egy szimpla nyaralásra készültem a párommal Görögországba, de egészen másképp végződött mint ahogyan azt vártam... Vacsora után egy pici csomag landolt előttem, pedig csak egy pillanatra kalandozott el a tekintetem :D

Ezt a nyaralást egy lánykérés, és az Önök csodaszép gyűrűje tette felejthetetlenné!

Nagyon szépen köszönöm!

Erika

Vidám mosolygós apa-lánya címlapfotózás R. Kárpáti Péterrel és Kárpáti Rebekával

Legerszki Krisztina ékszerei a Fatumjewelstől

Nádai Anikó ékszerei a Fatumjewelstől

Törtarany felvásárlás

Törtarany felvásárlás

Törtarany(14k) felvásárlás: 6500Ft/g, beszámítás: 6700Ft/g


Gyémánt és drágakő felvásárlás!

 

Ha megtalálod azt a hölgyet

Ha megtalálod azt a hölgyet, akivel el tudod képzelni a közös jövőt, le tudnál mellette élni egy életet, mert teljes szívedből érzed, hogy megtaláltad benne a nagy Ő-t, akkor megérdemelten hordhatná az ujján a világ legértékesebb drágakövét.

Nálunk biztosan megtalálod akár személyesen, akár online a számodra a legideálisabb választást. Üzletünk egyike azoknak a boltoknak, ahol gyémánt ékszereket, gyűrűket is lehetőségünk van bemutatni.

Kínálatunkban – ahol természetesen a gyémánt ékszerek a legkedveltebbek – ötvöseink fantáziadús, ötletes, ötletgazdag, modern mesterműveit sorakoztatjuk fel. Hozzáértő munkatársaink legjobb tudásuk szerint próbálnak segítséget nyújtani az imádott menyecskéhez érdemes és passzoló gyönyörűséget választani, vagy akár elkészíteni.

Nézelődj hát bátran, és reményeink szerint meg fogjuk találni a nagy Ő-t, csak ebben az esetben gyémántgyűrűben.

Van-e eltérés a pár két gyűrűje között?

A jegyűrűk a szokás szerint párban vannak, tehát egy gyűrűpárról van szó, amiből értelem szerűen az egyik a menyasszony, a másik pedig a vőlegény ujját fogja díszíteni, ezzel is kifejezve, hogy ők összetartoznak. Ha ebből indulunk ki, akkor adja magát, hogy a két gyűrűnek hasonlónak is kell lennie egymáshoz, ezzel érzékeltetve, hogy a páros tagjai összetartoznak, közös úton járnak.

Persze ha jobban szemügyre vesszük a gyűrűket, láthatóvá válik számunkra, hogy finom eltérések vannak a két ékszer közt. Ez nagyon egyszerű okra vezethető vissza, méghozzá arra, hogy a két nem különböző egymástól, más igényekkel rendelkezünk. Persze nagyon fontos, hogy mindketten szeretettel hordják a gyűrűiket, meg legyenek vele elégedve. A két gyűrű közt a kicsi kis különbözőségek így lehetővé teszik, hogy a nagyvonalakban ugyanolyan gyűrűket mégis magunkra formáljuk.

 

Szélesség

A legszembetűnőbb különbség még a gyűrűpároknál a vastagság: a pár férfi tagjának gyűrűje a legtöbb esetben szélesebb, míg a hölgyek a lágyabb, nőiesebb formákat helyezik előtérbe. Ez természetesen összefügg a testi adottságokkal is, hisz a férfiak ujjai vaskosabbak,ezeken elveszne egy vékonyabb gyűrű, a nők ujjai pedig vékonyabbak, ezeken pedig esetenként ormótlanul mutatna egy vaskosabb darab. Persze az egyéni vélemények, ízlések döntenek, ennek ellenére is mindenféleképpen láthatóvá fog válni, hogy a két gyűrű összetartozik.

 

Ékkövek és gravírozások

Manapság nagy divat a hölgyek gyűrűjét kövekkel kirakni, ezzel is kifejezésre juttatva, hogy az az ékszer a pár női oldalát képviseli. A gyűrű tartalmazhat egy, de akár több ékkövet is, ebben már csak a saját elképzelésünk szabhat határt. Azt azonban nem árt figyelembe venni, hogy ha az ékszerünkön végig futnak kövek, egy esetleges méretmódosításnál nehézséget okozhat, néha sajnos nem is kivitelezhető. Természetesen, ha csak egy van pár követ helyezünk el a gyűrűn,akkor a későbbiekben sem okoz majd problémát, ha alakítanunk kellene.

Tehát a legfontosabb szempont, hogy a mintázat hasonló legyen, ezzel kifejezve a gyűrűpár összetartozását, utalva a szerelmespárok egységére.

Ha ezzel megvagyunk, az apró személyre szabások már csak tökéletesítik az egészet.

 

Hasznosnak találta ezt a cikket? Ossza meg másokkal is!

Meglephetünk? Akik a weboldalról látogatnak el üzletünkbe ajándékot kapnak. Kérem a meglepetést most!