-Biztonságos
vásárlás
-Pénzvisszafizetési
garancia
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866
...
Megtekintéséhez kattintson a telefonszámra
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866

Kategóriák

Keresés

Mások mondták

Tavaly nyáron egy szimpla nyaralásra készültem a párommal Görögországba, de egészen másképp végződött mint ahogyan azt vártam... Vacsora után egy pici csomag landolt előttem, pedig csak egy pillanatra kalandozott el a tekintetem :D

Ezt a nyaralást egy lánykérés, és az Önök csodaszép gyűrűje tette felejthetetlenné!

Nagyon szépen köszönöm!

Erika

Vidám mosolygós apa-lánya címlapfotózás R. Kárpáti Péterrel és Kárpáti Rebekával

Legerszki Krisztina ékszerei a Fatumjewelstől

Nádai Anikó ékszerei a Fatumjewelstől

Törtarany felvásárlás

Törtarany felvásárlás

Törtarany(14k) felvásárlás: 6500Ft/g, beszámítás: 6700Ft/g


Gyémánt és drágakő felvásárlás!

 

Hogy is néz ki egy karikagyűrű?

Hogy is néz ki egy karikagyűrű?

 

Ha rászánod magad a gyűrűvásárlásra, az első dolog, amivel szembesülni fogsz, hogy hatalmas kínálat fog eléd tárulni, és különböző féle felületű ékszer áll rendelkezésre. Van a hagyományos kinézetű, ami fényesre van csiszolva, de ezt manapság már többen elavultnak gondolják, és vannak a mattabb felületűek. Keresett még a szálmegmunkálású arany is, mely azon kívül, hogy divatos még dekoratív is. Mostanság eléggé felkapottak a régies stílusú, rusztikusabb példányok is. Ezeket nem csak a kialakításuk miatt kedvelik, hanem mert ez strapabíró, és a használatból eredő karcolások sem látszódnak rajta annyira. Látványos, és tekinteteket vonzó a kalapált, barázdált felülettel rendelkező ékszerek is. A legtöbb gyűrű véséses technikával készül, melyekhez mintából is nagyon nagy a választék, a finomabb vonalaktól a merevebb, mértani alakzatokig egyaránt. A rusztikussal együtt ezek a legkedveltebb darabok. Gyönyörű megoldás a játék a különböző színekkel, felületekkel. Tökéletes minta erre, ha elképzelünk magunk elé egy középen hosszában egy hullámos lány vonallal megfelezett gyűrűt, amin a vonal a fényes és a matt felületet osztja ketté. A színeken pedig azt kell érteni, hogy az aranynak létezik többféle színváltozata is, mint például a sárga, a fehér és a roséarany.

Jegygyűrű keresgélés közben egy szempontot azért ajánlatos figyelembe venni, méghozzá azt, hogy a fényes felszínű gyűrűk a használat során veszítenek fényükből, a matt felületűek pedig a mattságukból. A divatból úgy tűnik sosem fog kimenni a hagyományos kivitel, mert nagyon passzol minden stílushoz, életvitelhez, örökre szól. A vagányabb jegyespárok is megtalálhatják a kedvükre való gyűrűt, amik követik a divatot, ezek közt is fellelhetők a modern és a régebbi stílusjegyekkel bíró darabok is, melyek furfangos megoldásokkal vannak megspékelve, amiket talán csak akkor veszünk észre, ha jobban szemügyre vesszük az adott darabot. Léteznek még a megmunkálásból fakadó szemet vonzó remekművek is. Egyre jellemzőbb, hogy olyan jegygyűrűt keresnek a párok, amiket az ő elképzeléseik alapján készítenek el, személyre szabottan, egyedi ötletek, kigondolások alapján. Ha valaki egyedit választ, akkor ajánlatos játszani a felületekkel, színekkel, apróbb kidolgozásokkal is.

 

Hasznosnak találta ezt a cikket? Ossza meg másokkal is!

Meglephetünk? Akik a weboldalról látogatnak el üzletünkbe ajándékot kapnak. Kérem a meglepetést most!