-Biztonságos
vásárlás
-Pénzvisszafizetési
garancia
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866
...
Megtekintéséhez kattintson a telefonszámra
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866

Kategóriák

Keresés

Mások mondták

Itt csináltattuk a karikagyűrűnket, de innen van az eljegyzési gyűrűm is. Egy nagyon bonyolult elképzeléssel érkeztünk hozzátok, de nektek semmi sem jelent akadályt. Büszkén hordjuk mindketten ezt a két csodát! :)

Nóri és Laci

Vidám mosolygós apa-lánya címlapfotózás R. Kárpáti Péterrel és Kárpáti Rebekával

Legerszki Krisztina ékszerei a Fatumjewelstől

Nádai Anikó ékszerei a Fatumjewelstől

Törtarany felvásárlás

Törtarany felvásárlás

Törtarany(14k) felvásárlás: 6500Ft/g, beszámítás: 6700Ft/g


Gyémánt és drágakő felvásárlás!

 

Jegygyűrű egyedivé tétele.

 Teljesen egyedi karikagyűrű- olyan amilyen másnak biztosan nincs!

A jegygyűrű kiválasztása nagy feladat, éppen annyira, mint, meghozni a döntést az elköteleződésre, hiszen ez az az ékszer melyet egy életen át viselni fogunk, ezért megfontoltan kell választani, nehogy pár év múlva már úgy tekintsünk rá, mint megunt ékszer, esetleg ne legyünk elégedettek vele, tehát mindenképpen meg kell fontolni a választást, és érdemes alaposan körbejárnunk a témát. Fontos, hogy elégedettek legyünk a választásunkkal, mert szívesebben viselünk olyan ékszert, mely tetszik számunkra, és elégedetten tekintünk rá nap, mint nap, mint ami már nem tetszik nekünk eléggé.

Mondhatni ma már a választás szempontjából szerencsések vagyunk, hisz igen széles a választék. Nagyon nagy a kínálat a jegygyűrűk körében, melyből kiválaszthatjuk a számunkra legmegfelelőbbet, legjobban tetszőt! A választási lehetőségek sora, szinte végtelen, mind a klasszikus gyűrűk, mind az egyedi tervezésű, modernebb változatok közt egyaránt.

Azonban biztosan adódik olyan szituáció, amikor nem találjuk, azt a darabot, mely teljes mértékben elvarázsol minket, vagy amit találunk, azon apróbb változtatást szeretnénk, vagy éppen ragaszkodunk az egyedi, saját elképzelésünkhöz.

Nos, erre az a megoldás, ha mi saját magunk elkészíttetjük a megálmodott jegygyűrűt!

Az egyedi darabok elkészítésére is ma már van lehetőség, amely azért a legmegfelelőbb választás, mert így biztosan olyan ékszert viselhetünk, ami számunkra megfelelő, amilyenről álmodtunk. A jegygyűrűnk a saját elképzeléseink alapján lesz megtervezve és ennek köszönhetően a kivitelezés során minden apró részletében megmutatkozhat az egyediség, és az elképzelésünk. Az egyediség tükröződhet a színben, vagy éppen, hogy milyen fémből készüljön az ékszer, mennyire legyen robosztus, vagy éppen finom, legyen e benne elhelyezve kő, vagy sem, vagy legyen e benne egyedi vésés. A határ ebben az esetben csak a saját fantáziánk és ízlésünk, így biztosak lehetünk benne, hogy a számunkra elkészített jegygyűrű, valóban egyedi és megismételhetetlen, valóban személyre szóló.

Csak a miénk!

Az egyedi tervezésnek köszönhetően, biztosak lehetünk abban, hogy nem „tucat” jegygyűrűt viselünk, tehát biztosan máson nem fogunk látni ugyan olyat, csak a miénk és senki másé! Az egyedi tervezésnek köszönhetően olyan gyűrű szimbolizálja az összetartozást, mely csak a mi párosunkra jellemző, éppen ezért sok pár választja az egyedi tervezésű jegygyűrűt, élnek az egyedi tervezés adta lehetőségekkel.

 

Fontos momentum azonban az egyedi tervezés, során, hogy az ékszer mindkét fél ízlését ötvözze, tehát mindkettőjüknek kellően tetsszen a kivitelezés, hogy szívesen viseljék egy életen át. Ez főként az idő elteltével válik nagyon jelentőssé, hogy az egyedileg elkészített gyűrű, az csak kettőjükről szól. Segítségünkre lehet az egyedi darabok megálmodásában az, ha már elkészült jegygyűrűk közt böngészünk, esetleg ötletet merítünk, melyek akár számunkra is hasznosak lehetnek, és melyeket aztán a saját elképzeléseinkkel ötvözhetünk.

Hasznosnak találta ezt a cikket? Ossza meg másokkal is!

Meglephetünk? Akik a weboldalról látogatnak el üzletünkbe ajándékot kapnak. Kérem a meglepetést most!