-Biztonságos
vásárlás
-Pénzvisszafizetési
garancia
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866
...
Megtekintéséhez kattintson a telefonszámra
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866

Kategóriák

Keresés

Mások mondták

A feleségemet szerettem volna meglepni a tizedik házassági évfordulónk alkalmából, egy különleges fülbevaló párral. Semmilyen elképzelésem nem volt, de a drágakőszakértő úr mindenben segített nekem, így sikerült megtalálni a tökéletes drágakövet, és elrendezési formát.
Egyszerűen tökéletes lett! Köszönöm!

István

Vidám mosolygós apa-lánya címlapfotózás R. Kárpáti Péterrel és Kárpáti Rebekával

Legerszki Krisztina ékszerei a Fatumjewelstől

Nádai Anikó ékszerei a Fatumjewelstől

Törtarany felvásárlás

Törtarany felvásárlás

Törtarany(14k) felvásárlás: 6500Ft/g, beszámítás: 6700Ft/g


Gyémánt és drágakő felvásárlás!

 

Jegygyűrű kiválasztása!

Hogyan válasszunk jegygyűrűt?

 

Alapszabály, hogy fel kell próbálni a karikagyűrűt, mielőtt választunk: nem biztos, hogy az áll jól a kezünkön, ami levéve pompásan néz ki. Érdemes abból kiindulni, hogy vékony, hosszú ujjú emberek kezén mutat jól a széles, lapos jegygyűrű, rövidebb és vastagabb ujjakra a vékony, magas, féldomború darabok illenek. Az is jellemző, hogy a nők vékonyabb, a férfiak szélesebb karikagyűrűt választanak.

A jegygyűrűt egész életünkben hordani fogjuk: a szülőszobán, a munkahelyünkön, a színházban, a WC-t pucolva, amikor a gyerek tanárával beszélgetünk, egy munkatársunkkal, egy ellenkező és azonos nemű emberekkel, az anyósunkkal, a menyünkkel - minden hangulatban, minden körülmények között, mindenféle viseletben ugyanaz lesz a kezünkön. Képzeljük el magunkat ezekben a helyzetekben, mi az, amit mindig üzenni szeretnénk a világnak magunkról és a kapcsolatunkról.

Ha nagyon jellegzetes, a többi közül kiemelkedő vésetet, mintát választunk, gondoljuk végig, hogy mindig szeretni fogjuk-e, vagy csak mostanában tetszik. Az egyediség megjelenhet rejtettebb módon is egy gyűrűben, nem feltűnően, inkább a formai megoldásokban, de olyan is van, aki a részleteket kedveli, amikor az egyszerű felületű jegygyűrűn végigfut egy gyönyörű, mívesen vésett csík. A fémek és a színek arányai, párosítása, a felületkezelés, a motívumok is különlegessé tehetnek egy karikagyűrűt, és talán nem kell rögtön szemet szúrva, feltűnően látszódnia ezeknek a megoldásoknak. De természetesen olyan is van, aki egész életében tud viselni egy figyelemfelkeltő alkotást, sőt, jól passzol a személyiségéhez. Lehet szöveget is vésetni a jegygyűrű belső és külső részére egyaránt, neveket vagy egymást kiegészítő idézeteket.

Női szemmel azt is érdemes végiggondolni, hogy szívesen hordunk-e nagy és feltűnő ékszereket, bizsukat, szoktunk-e körömlakkot használni, és ha igen, pasztell vagy élénk színeket kedvelünk. A visszafogottabb, letisztultabb jegygyűrű később bármilyen stílushoz párosítható, akárhogyan változik az ízlésünk. Mostanában divatos a kívül egyenes felületű karikagyűrű, ami mindenhez nagyon illik, belülről pedig enyhén domború, így kényelmes viselet.

A nők sokszor a ragyogóbb, gazdagon díszített munkákat, a férfiak a egyszerűbb jegygyűrűket kedvelik: férj és feleség karikagyűrűje lehet nagyon különböző, de mindenképp érdemes valamilyen szinten párosítani őket egymással. Felelhetnek egymás mintáira vagy kiegészíthetik egymást, lehet összhangban a forma vagy a vonalvezetés, a színek párosítása - például népszerű a sárga és a fehér arany, továbbá a rozé és a fehér kombinációja is. De mindenképpen fontos, hogy az összetartozást fejezzék ki valamilyen módon. Habár sokszor úgy érezzük, a női jegygyűrűk a feltűnőbbek, valójában a férfiakon tűnik fel jobban a karikagyűrű, mert markánsabb, szélesebb karikagyűrűket szoktak választani.

Széles darabokból kicsit nagyobb méret is elég, de egyébként is érdemes kipróbálni a jegygyűrűket, gesztikulálni, rázogatni a kezünket, hogy nem esik-e le könnyen. Van, aki szereti, ha ide-oda csúszkál, szereti forgatni, játszani vele az ujján, mások inkább azt kedvelik, ha fog a jegygyűrű. Érdemes azt is végiggondolni, esetleg hízékonyak vagyunk-e: a karikagyűrű formájától függ, hogy később lehet-e tágítani vagy szűkíteni. Ha szorít egy jegygyűrű, nagyon rossz érzés, az ember folyton szabadulna tőle, ezt mindenképpen érdemes elkerülni

Semmiképp ne döntsünk elsőre: lehet, más forma és szín válik be, ahogy felpróbáljuk, mint amit az interneten nézegetve korábban kigondoltunk. Ilyenkor érdemes hazamenni, és a tapasztalatok alapján újranézegetni a kínálatot, lehet, hogy más típusban kezdünk el gondolkodni.

 

Hasznosnak találta ezt a cikket? Ossza meg másokkal is!

Meglephetünk? Akik a weboldalról látogatnak el üzletünkbe ajándékot kapnak. Kérem a meglepetést most!