-Biztonságos
vásárlás
-Pénzvisszafizetési
garancia
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866
...
Megtekintéséhez kattintson a telefonszámra
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866

Kategóriák

Keresés

Mások mondták

Tavaly nyáron egy szimpla nyaralásra készültem a párommal Görögországba, de egészen másképp végződött mint ahogyan azt vártam... Vacsora után egy pici csomag landolt előttem, pedig csak egy pillanatra kalandozott el a tekintetem :D

Ezt a nyaralást egy lánykérés, és az Önök csodaszép gyűrűje tette felejthetetlenné!

Nagyon szépen köszönöm!

Erika

Vidám mosolygós apa-lánya címlapfotózás R. Kárpáti Péterrel és Kárpáti Rebekával

Legerszki Krisztina ékszerei a Fatumjewelstől

Nádai Anikó ékszerei a Fatumjewelstől

Törtarany felvásárlás

Törtarany felvásárlás

Törtarany(14k) felvásárlás: 6500Ft/g, beszámítás: 6700Ft/g


Gyémánt és drágakő felvásárlás!

 

Karikagyűrű.

Mi a különbség a férfi és a női karikagyűrűben?

Azt ugyebár mondanom sem kell, hogy a jegygyűrű soha nem „jár” egyedül, mindig párban van, tehát ez esetben gyűrű párról lehet beszélni, melynek van női és férfi tagja, melyet a nő és a férfi visel. Mivel a gyűrű az összetartozást jelképezi, ezért nagyon hasonlít egymásra, viszont ez nem azt jelenti, hogy tökéletesen egyformának kell lennie. Néhány apróbb momentumban, részletben eltérhet, ezzel is kifejezve a női és a férfi jelleget. A különbséget el lehet érni akár egy véséssel, vagy színkombinációval is.

Ezek az eltérések sokszor a nem hozzáértőknek szinte fel sem tűnik. Az eltérés adódhat még abból is, hogy a férfi és a nő stílusa nem teljesen azonos, de ezekkel az apróbb eltérésekkel mindkét fél igényét ki lehet elégíteni, ennek eredménye, hogy mindketten, szívesen és örömmel viseljék az elköteleződés jelképét a jegygyűrűt.

A jegygyűrű vastagsága

A legszembetűnőbb különbség a férfi és női jegygyűrű közt leginkább a gyűrű vastagsága. A női karikagyűrűre jellemzőbb, a kifinomultság, a vékonyabb kivitel, melynek köszönhetően kecsesebb hatás érhető el. A férfiak karikagyűrűjére jellemzőbb a robosztusság, a vastagág. Természetesen ezek a jegyek a női és férfi adottságokat is jelképezik. Természetesen ezek egyéni kívánságoktól függően lehetnek mások is.

Minták és kövek

Manapság egyre inkább elterjedt szokás, hogy a gyűrű női felét kővel díszítik, melynek következményeként teljesen egyértelmű a külvilág számára, hogy egy hölgynek készült. A díszítésre semmiféle szabályrendszer nem jellemző, lehet egy köves díszítés, de akár több kőből álló is. Igazán csak az ízlésünk szabhatja meg a határokat. Egy valamit azért érdemes figyelembe venni köves díszítés során, hogy a teljesen körbe végig kirakott gyűrű méretét a későbbiekben nem lehet változtatni, ellentétben azokkal melyekben nincs teljes körben kő.

Érdemes szemmel tartanunk, hogy ha vésett mintát szeretnénk, akkor a minta mindenképpen legyen hasonló a női és a férfi gyűrűben, mivel ez adja meg a jellegét az ékszernek, és amivel az összetartozást szimbolizálhatjuk.

Hasznosnak találta ezt a cikket? Ossza meg másokkal is!

Meglephetünk? Akik a weboldalról látogatnak el üzletünkbe ajándékot kapnak. Kérem a meglepetést most!