-Biztonságos
vásárlás
-Pénzvisszafizetési
garancia
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866
...
Megtekintéséhez kattintson a telefonszámra
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866

Kategóriák

Keresés

Mások mondták

A feleségemet szerettem volna meglepni a tizedik házassági évfordulónk alkalmából, egy különleges fülbevaló párral. Semmilyen elképzelésem nem volt, de a drágakőszakértő úr mindenben segített nekem, így sikerült megtalálni a tökéletes drágakövet, és elrendezési formát.
Egyszerűen tökéletes lett! Köszönöm!

István

Vidám mosolygós apa-lánya címlapfotózás R. Kárpáti Péterrel és Kárpáti Rebekával

Legerszki Krisztina ékszerei a Fatumjewelstől

Nádai Anikó ékszerei a Fatumjewelstől

Törtarany felvásárlás

Törtarany felvásárlás

Törtarany(14k) felvásárlás: 6500Ft/g, beszámítás: 6700Ft/g


Gyémánt és drágakő felvásárlás!

 

Különlegességek a gyémántról.

Különlegességek a gyémántról.

 

 

Érdemes pár különös dolgok megemlítenünk a gyémántokról.

Ezek a földünk legedzettebb anyagai, melyek szénből, és szinte csak abból állnak. Mégis gyönyörűek! Olyan erős ásvány ez, aminek a megmunkálásához egy másik gyémántra van szükség. Bármit is szeretnénk belőle kihozni, csakis gyémánt alapú eszközzel lehetséges.

Nagyon mélyről lehet csak bányászni ezt a csodát, sokszor akár 100 mérföldre is le kell ásni hozzá. A legnevesebb bányákat földünk déli részén találhatjuk, nem hiába Dél-Afrika neve egy lett a gyémántbányászattal.

Ezek olyan idős anyagok, melyek nem egyszer megérik a 300 millió évet is.

Nem hiába ilyen értékesek ezek a drágakövek, hisz millió éve van arra a föld alatt, hogy a Föld mélyéről jövő energiákkal táplálkozzon.

Sok helyen ebből kifolyólag még az orvosláshoz is használják. Rengetegen hisznek benne, hogy ez a megragadó drágakő nagyon jó hatással bír a betegségekkel szemben, bíznak benne, hiszik, hogy fizikai és mentális megbetegedéseknél is használható.

A diamond szó vélhetően az Ádám névből származik, aminek a jelentése legyőzhetetlen. Ezzel arra célozhattak az elnevezői, hogy ez a gyönyörű kő nem egyszerűen leküzdhető, nagy próbatételt igényel a feldolgozása. Már az ókorban nagy jelentőséget tudatosítottak ennek a jellemzőjének, ugyanis a szobrászok, faragók is készséggel alkalmazták alkotásaikban, méghozzá általában a szemeket helyettesítették vele, ezzel is a népük biztonságát garantálták mindenféle külső behatás ellen, például természeti csapások, szerencsétlenségek, rosszakarók, vagy külső ostromokkal szemben.

Ez a drágakő mára összefonódott a szerelem fogalmával, az örökké tartó szerelem jelképévé vált. Ezért nagyon sok jegygyűrűben kap helyet, hogy ezzel is kifejezést kapjon egy kapcsolat erőssége, teljessége, hosszúsága, összetartozása.

Talán nincs is a gyémánttal kirakott gyűrűknél határozottabb kifejezés egy kapcsolat erősségére, és az örökké tartó szerelem kifejezésére.

Ha egy férfi rászánja magát, hogy megkéri kedvese kezét gyémánttal kirakott gyűrűvel, akkor az már életük végéig tartó elhatározás.

Ugye most már elgondolkodtató, hogy ha beköszön az életünkbe egy valódi, nagy szerelem, akkor ő megérdemel egy gyémántokkal ékesített csodát

Hasznosnak találta ezt a cikket? Ossza meg másokkal is!

Meglephetünk? Akik a weboldalról látogatnak el üzletünkbe ajándékot kapnak. Kérem a meglepetést most!