-Biztonságos
vásárlás
-Pénzvisszafizetési
garancia
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866
...
Megtekintéséhez kattintson a telefonszámra
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866

Kategóriák

Keresés

Mások mondták

A feleségemet szerettem volna meglepni a tizedik házassági évfordulónk alkalmából, egy különleges fülbevaló párral. Semmilyen elképzelésem nem volt, de a drágakőszakértő úr mindenben segített nekem, így sikerült megtalálni a tökéletes drágakövet, és elrendezési formát.
Egyszerűen tökéletes lett! Köszönöm!

István

Vidám mosolygós apa-lánya címlapfotózás R. Kárpáti Péterrel és Kárpáti Rebekával

Legerszki Krisztina ékszerei a Fatumjewelstől

Nádai Anikó ékszerei a Fatumjewelstől

Törtarany felvásárlás

Törtarany felvásárlás

Törtarany(14k) felvásárlás: 6500Ft/g, beszámítás: 6700Ft/g


Gyémánt és drágakő felvásárlás!

 

Manapság mely felületű jegygyűrűk a legkeresettebbek?

A párok többsége akkor szembesül a választék nagyságával, amikor ténylegesen elkezdik a megfelelő jegygyűrűt, más néven karikagyűrűt keresni, kiválasztani. A változatosság nagyságát tekintve a választék kiterjed a gyűrű felületére, anyagára és mintázatára egyaránt. Ma még mindig az egyszerűen fényesre polírozott jegygyűrű számít a klasszikusnak, melyet még mindig nagyon sokan választanak, annak ellenére, hogy sokaknak már divatjamúlt darabnak számít. Bár azért valljuk be, hogy néha a kevesebb a több. Visszafogott eleganciát tükröző darabok a klasszikus egyszerű jegygyűrűk. De nagy népszerűségnek örvend a matt felületű változat is. A szálhúzott felületű jegygyűrűk nem csak népszerűek, hanem nagyon modernek is, mivel egyszerű eleganciát tükröznek. Kimondottan keresettek napjainkban a rusztikus megmunkálással készült, egyedi darabok is, melyeknek nagy előnye a tartósság, mivel ezeken a darabokon kevésbé látszódnak a sérülések az évek folyamán, mely köszönhető elsősorban az egyedi felületnek.

Manapság már nagyon nehéz a választás a jegyesek számára, mivel óriási a választék a díszítési lehetőség, és a minta. A mintázat egészen a geometriai formáktól, az ornamentikus mintákig elterjedt. A minták mellet szabadon lehet játszani még a felületek és a színek kombinálásával is, melyek lehetnek akár, fehérarany, rozéarany, vagy a hagyományos sárga arany.  És ha a színek kombinálásához akár még vésését is teszünk, igazán egyedi darabokat kaphatunk. Tehát szabadon játszhatunk a felületekkel, színekkel és azok kombinációival. A variációk sora szinte végtelen, mindenki képzelete, fantáziája szabadon szárnyalhat.

Figyelembe kell azonban vennünk, hogy bizony az idő múlásával sajnos a jegygyűrűnk felülete változhat, például egy idő után a fényesre polírozott felület, karcossá válhat, ezzel ellentétben pedig a matt felület pedig kifényesedhet. Egy azonban biztos, hogy a klasszikus darabok sosem mennek ki a divatból és nincs olyan divatirányzat, vagy öltözködési stílus, mellyel ne lehetne kombinálni a jegygyűrű viselését. Vannak olyan párok is akik, bátrabbak, nyitottabbak az új irányzatok felé, és szívesebben válogatnak akár a kortárs darabok közül, ezekre az a jellemző, hogy dekadensek, de mégiscsak visszafogott eleganciával bírnak. A hozzáértőbb szemek némi rafináltságot is felfedezhetnek ezekben a darabokban, melyek az apróbb részletekben rejtőznek. Manapság egyre inkább jellemző, hogy a párok az egyediségre törekednek, és szeretnék, ha gyűrűjük, minél karakteresebb, és személyesebb lenne.

 

Hasznosnak találta ezt a cikket? Ossza meg másokkal is!

Meglephetünk? Akik a weboldalról látogatnak el üzletünkbe ajándékot kapnak. Kérem a meglepetést most!