-Biztonságos
vásárlás
-Pénzvisszafizetési
garancia
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866
...
Megtekintéséhez kattintson a telefonszámra
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866

Kategóriák

Keresés

Mások mondták

Itt csináltattuk a karikagyűrűnket, de innen van az eljegyzési gyűrűm is. Egy nagyon bonyolult elképzeléssel érkeztünk hozzátok, de nektek semmi sem jelent akadályt. Büszkén hordjuk mindketten ezt a két csodát! :)

Nóri és Laci

Vidám mosolygós apa-lánya címlapfotózás R. Kárpáti Péterrel és Kárpáti Rebekával

Legerszki Krisztina ékszerei a Fatumjewelstől

Nádai Anikó ékszerei a Fatumjewelstől

Törtarany felvásárlás

Törtarany felvásárlás

Törtarany(14k) felvásárlás: 6500Ft/g, beszámítás: 6700Ft/g


Gyémánt és drágakő felvásárlás!

 

Melyik drágakő illik a személyiségedhez?

 Egy gondosan kiválasztott ékszer sok mindent elárulhat viselőjéről, többek közt a jellemét is tükrözheti. Összegyűjtöttük Neked a legfontosabb személyiségtípusokat, hogy eldönthesd, melyik drágakő illik hozzád legjobban.

 
Smaragd – Az örök lázadó
 
Sokszor feszegeted a határokat? Valahogy mindig kicsit kívülállónak érzed magad? Néha csak úgy kiszaladnál a világból? A smaragd különleges, mélyzöld színével maga a végtelen: a szabadság és örök fiatalság szimbóluma, így a szürke hétköznapokból is elrepíthet messzire.
Topáz – A békés
 
Nehéz kihozni a sodrodból? Minden élethelyzetben megtalálod az építő lehetőséget és a derűs oldalt? A természetesség híve vagy? A topáz játékosságot és egyben égi nyugodtságot áraszt magából, így mindig az igazán boldog perceke emlékeztet.
Rubin – Az erős és független
 
Sosem támaszkodsz másra? Szereted a saját kezedben tartani az irányítást? Nem esik nehezedre másokat vezetni? A rubin az élet és az erő szimbóluma. Viselésével azt sugárzod magadról: én vagyok a láng, ami vagy irányt mutat, vagy felperzsel.
Gyémánt – A sikeres
 
Büszke vagy mindarra, amit elértél? Fontos számodra az elismerés és az eredményesség? Mindig mindenben a legjobb vagy? A gyémánt az örök csillogás jelképe, így olyan férfi nem is való hozzád, aki nem gyémántgyűrűvel szeretné megkérni a kezed.
Opál – Az örök romantikus
 
Bár sokszor csalódtál, még mindig hiszel az igaz szerelemben? Imádod a tavaszt, az elnyújtott pillanatokat és vintage esküvőről álmodozol? Az opál minden pillanatban változó színével és sejtelmesen csillogó apró mintázatával tökéletesen illik Hozzád a nagy napon és a hétköznapokban is.
Turmalin – A művészlélek
 
Lételemed az alkotás? Ötleteiddel és szépérzékeddel mindig jobbá, szebbé szeretnéd tenni a világot? Kicsit szétszórt, bohókás, vidám természet vagy? A turmalin a szivárvány minden színében megtalálható, akár több színt is magába foglaló drágakő. Egyedi és sokoldalú, mint Te magad.
Zafír – A szervezett
 
Az életedet a határidőnaplód és a szigorú elveid szerint éled? Az íróasztalodon mindig tökéletes rend van, a lelkedben pedig erkölcsi szilárdság? Nem okoz gondot megszervezni a saját esküvődet, mert tudod, így lesz a tökéletes? A zafír a tisztaság és hűség szimbólumaként örök társad lehet.
Ametiszt – A gondoskodó
 
Önzetlenség és kedvesség: ezek a szavak jellemeznek a legjobban? Közel állnak hozzád a ői szerepek? A családtagok és barátok mindig számíthatnak rád? Az ametiszt halvány lila színével a biztos pont szimbóluma. Viseld büszkén, mert ez vagy te minden szeretted számára.
 
Ha magadra ismertél valamelyik jellemzésben és megtaláltad a hozzád leginkább illő drágakövet, gyere el hozzánk, és mi segítünk kiválasztani azt, a téged legjobban tükröző ékszert, ami méltón kísérhet a hétköznapokban, vagy az életed egyik legfontosabb napján, az esküvődön.
Hasznosnak találta ezt a cikket? Ossza meg másokkal is!

Meglephetünk? Akik a weboldalról látogatnak el üzletünkbe ajándékot kapnak. Kérem a meglepetést most!