-Biztonságos
vásárlás
-Pénzvisszafizetési
garancia
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866
...
Megtekintéséhez kattintson a telefonszámra
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866

Kategóriák

Keresés

Mások mondták

A feleségemet szerettem volna meglepni a tizedik házassági évfordulónk alkalmából, egy különleges fülbevaló párral. Semmilyen elképzelésem nem volt, de a drágakőszakértő úr mindenben segített nekem, így sikerült megtalálni a tökéletes drágakövet, és elrendezési formát.
Egyszerűen tökéletes lett! Köszönöm!

István

Vidám mosolygós apa-lánya címlapfotózás R. Kárpáti Péterrel és Kárpáti Rebekával

Legerszki Krisztina ékszerei a Fatumjewelstől

Nádai Anikó ékszerei a Fatumjewelstől

Törtarany felvásárlás

Törtarany felvásárlás

Törtarany(14k) felvásárlás: 6500Ft/g, beszámítás: 6700Ft/g


Gyémánt és drágakő felvásárlás!

 

Melyik felületű jegygyűrűk a legkeresettebbek manapság?

Melyik felületű jegygyűrűk a legkeresettebbek manapság?

 

Ha elkezdjük keresgélni a számunkra tökéletes gyűrűt, karikagyűrűt, azzal fogjuk szembe találni magunkat, hogy nagyon széles a választék a felületük tekintetében is. Vannak ugye az örök darabok, a hagyományos karikák, amik ismertetője, hogy fényes a polírozása, de ennek már ismeretes a matt fényű kivitele is, amelyet sokan választanak, pont annak okán, hogy a fényeset már elavultnak gondolják. Léteznek aranyból készült szálhúzott jegygyűrűk, melyek szintén eléggé kedveltek a jegyesek körében. Ezek a szépségek nem csak aktuálisak, korunknak megfelelően divatosak, hanem dekoratívak is.

Nem utolsó sorban pedig szót kell ejtsünk a manapság nagyon felkapott stílus, a rusztikus jegyeket képviselő csodákról is, melyek legfőbb jellemzője, hogy nagyon strapabíróak, és csak kis mértékben válnak láthatóvá rajtuk a viselés során ért hatások nyomai. Szokatlan, rendhagyó felülete felkelti a figyelmet, megragadó, vonzza a tekintetet, főleg ha még esetleg erőteljesebben barázdálva, kalapálva, gondos kezek által készültek el, hogy minél jobban magában hordozzák a rusztikus stílus jegyeit.

A karikagyűrűk rengeteg díszítéssel kaphatók, különféle mintázattal készülnek, így bőséges választékot kínálnak a házasulandók elé. A lágyabb kidolgozásoktól az erőteljesebb, geometriai vonalakig bármi elérhető. A mai házasulandók körében ezek a legnépszerűbbek a rusztikus irányvonalat követően. Szeretik még kérni a különféle felületek, és az arany egyes színeinek keveredését, például a sárga, a fehér és a mostanság legnépszerűbb rosearanyét is, így sokkal színesebb, mutatósabb eredményt érve el. Tökéletes hasonlat erre, hogy képzeljünk magunk elé egy gyűrűt, melyet körben egy lágy hullámos vonal választ el, melynek egyik oldala fényes felületű, a másik pedig matt.

Azonban nem árt megjegyezni, hogy a felületek idővel változhatnak használatuk közben, pl. a fényes mattabbá válhat, a matt pedig veszít mattságából.

A hagyományos karika úgy tűnik örök divat marad, ugyanis egy jegygyűrű egy életen át képviseli a szerelmünket, ráadásul, ha jobban szemügyre vesszük, akkor rájöhetünk, hogy ez a darab minden élethelyzetben hordható, mert nem üt el semmilyen viselettől.

A hagyományos forma bebizonyította, hogy időtálló, hiába változik a divat, mindig van kereslet rá, minden alkalomhoz megfelelő viselet. Azért akadnak bátrabb, vagányabb párok is, így számukra is megfelelő kínálatot biztosítunk, hogy nekik is legyen miből válogatni, ami passzol a személyiségükhöz, melyek közt lehetnek szintén visszafogottabban merészek, és egészen vakmerő kialakítások is. A részletekben rejlenek a kincsek, meglepetések, rafinériák. Léteznek egyedi, sajátos kézjegyekkel ellátott ékszerek is, ha esetleg valaki saját személyére szabottan szeretné elkészíttetni megrendelését, és itt is fontosak a felületekkel, színekkel való apró játékosságok.

Hasznosnak találta ezt a cikket? Ossza meg másokkal is!

Meglephetünk? Akik a weboldalról látogatnak el üzletünkbe ajándékot kapnak. Kérem a meglepetést most!