-Biztonságos
vásárlás
-Pénzvisszafizetési
garancia
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866
...
Megtekintéséhez kattintson a telefonszámra
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866

Kategóriák

Keresés

Mások mondták

A feleségemet szerettem volna meglepni a tizedik házassági évfordulónk alkalmából, egy különleges fülbevaló párral. Semmilyen elképzelésem nem volt, de a drágakőszakértő úr mindenben segített nekem, így sikerült megtalálni a tökéletes drágakövet, és elrendezési formát.
Egyszerűen tökéletes lett! Köszönöm!

István

Vidám mosolygós apa-lánya címlapfotózás R. Kárpáti Péterrel és Kárpáti Rebekával

Legerszki Krisztina ékszerei a Fatumjewelstől

Nádai Anikó ékszerei a Fatumjewelstől

Törtarany felvásárlás

Törtarany felvásárlás

Törtarany(14k) felvásárlás: 6500Ft/g, beszámítás: 6700Ft/g


Gyémánt és drágakő felvásárlás!

 

Mi lehet a különbség a női és a férfi karikagyűrű közt?

Bizonyára köztudott információ, ha azt mondom, hogy a karikagyűrű általában párban kapható, tehát gyűrűpárról van szó ez esetben, melynek egyik darabját a férfi, másikat, pedig a nő viseli, ezzel is jelezve, hogy ők bizony összetartoznak. Éppen azért általában ezek a gyűrűk, nagyon hasonlítanak egymásra, ezzel is megerősítve és megmutatva a külvilágnak az összetartozást, a kapcsot, egymást közt, hogy közös az életút.

 

Azonban pontosabb szemrevételezés után megállapítható, hogy ugyan apróbb részletekben mégis csak lehet különbség, ennek oka pedig nem más, mint az, hogy a férfi és a nő igénye, stílusa közt lehet eltérés. Annak érdekében, hogy az ékszert mindkét fél szívesen viselje, mindkettőjük igényeit ki kell, hogy szolgálja, mindkettőjüknek kell, hogy tetsszen, mert csak így lesznek teljes mértékben elégedettek mindketten. Az apróbb változtatások, eltérések, lehetőséget nyújtanak arra, hogy mindkét fél igényeinek megfeleljenek, mégis azonosak legyenek.

Vastagság

Az első és talán leginkább szembetűnő különbség a férfi és a női karikagyűrű közt az a gyűrű vastagsága, mely a férfiak esetében vastagabb, míg a nők jobban kedvelik inkább a vékonyabb, finomabb kivitelezést. Ez természetesen arra is visszavezethető, hogy erősebb, férfiasabb ujjon kevésbé mutatósabb egy finomabb, vékonyabb darab, míg ezzel ellentétben, a kecses női kézen is furán mutat a robosztusabb, vastagabb gyűrű. De persze, ezt mindenki maga dönti el, hogy kinek mi tetszik jobban, és melynek a viselése kényelmesebb számára, a lényeg a hasonlóságban van, mely mindenki számár azt tükrözi, hogy a pár összetartozik.

Minták és kövek a jegygyűrűben

Manapság egyre divatosabb, az, hogy a hölgy karikagyűrűjében egy követ helyeznek el, ezzel is megkülönböztetve a férfi gyűrűjétől. A gyűrű kővel való díszítésének is csak a képzeletünk és a pénztárcánk szabhat határt, igazán semmiféle szabály nem vonatkozik arra, hogy mennyi kővel és miként legyen díszítve. Fontos megemlíteni, hogy azoknál a karikagyűrűknél, mely körben kővel kirakott, nehéz a méretet változtatni, mely az évek alatt azért problémát okozhat.

A kővel való díszítésnél is az a fontos csak, hogy a minta hasonlítson egymásra, és hogy a két gyűrű utaljon egymásra, a többi már csak részletkérdés.

 

Hasznosnak találta ezt a cikket? Ossza meg másokkal is!

Meglephetünk? Akik a weboldalról látogatnak el üzletünkbe ajándékot kapnak. Kérem a meglepetést most!