-Biztonságos
vásárlás
-Pénzvisszafizetési
garancia
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866
...
Megtekintéséhez kattintson a telefonszámra
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866

Kategóriák

Keresés

Mások mondták

Tavaly nyáron egy szimpla nyaralásra készültem a párommal Görögországba, de egészen másképp végződött mint ahogyan azt vártam... Vacsora után egy pici csomag landolt előttem, pedig csak egy pillanatra kalandozott el a tekintetem :D

Ezt a nyaralást egy lánykérés, és az Önök csodaszép gyűrűje tette felejthetetlenné!

Nagyon szépen köszönöm!

Erika

Vidám mosolygós apa-lánya címlapfotózás R. Kárpáti Péterrel és Kárpáti Rebekával

Legerszki Krisztina ékszerei a Fatumjewelstől

Nádai Anikó ékszerei a Fatumjewelstől

Törtarany felvásárlás

Törtarany felvásárlás

Törtarany(14k) felvásárlás: 6500Ft/g, beszámítás: 6700Ft/g


Gyémánt és drágakő felvásárlás!

 

Milyen ékszer illik a menyasszonyi ruhához

Hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbb menyasszonyi ékszereket, hogy az tökéletes képet mutasson rólunk a nagy napon?
 
A legtöbb esetben a menyasszony elsősorban a ruhájára és a frizurájára koncentrál, holott az ékszer legalább olyan fontos. Emelheti, de sajnos le is ronthatja az összképet. Ezért nagyon fontos, hogy a megfelelő ékszerek mellett döntsünk.
 
Néhány tényezőt figyelembe kell vennünk az ékszer kiválasztásához. A két legfontosabb ezek közül a menyasszonyi ruha színe és formája, valamint a menyasszony saját tónusa. Ezeket vesszük górcső alá, hogy segítsünk a harmonikus megjelenés elérésében.

Hogyan illeszkedik az ékszer a menyasszonyi ruhához?

A menyasszonyi ruhának és a menyasszony által viselt ékszereknek illeszkedniük kell egymáshoz, csak így lesz tökéletes a látvány.
 
Az első és legfontosabb tanács, mielőtt még a részletekbe belemerülnénk, hogy ügyeljünk a minőségre. Valódi ékszereket válasszunk, hiszen ez a nap egyszeri és megismételhetetlen.
 
A legtöbb esetben a menyasszonyi ruha fehér, amihez elsősorban a fehérarany vagy a platina illik.
 
Ezen azonban változtathat a menyasszony bőrének, hajának vagy szemének színe. Ilyen esetben el kell gondolkodni azon, hogy inkább az esküvői ruha színén változtassunk.

A fehér esküvői ruha

A nyaklánc, a fülbevaló, a karkötő, a hajdísz és esetlegesen további ékszerek, mindenképpen egy szettet kell, hogy alkossanak, különben szétszórtnak tűnik az összeállítás.
 
Fehér ruha és fehérarany vagy platina esetén érdemes olyan drágakő díszítést választani, aminek hideg színe van. Jó választás lehet a smaragd, a topáz, a zöld zafír, a gyémánt, a peridot, a fehér topáz, a zöld turmalin vagy a tsavorit.

Krémszínű menyasszonyi ruha

Krémszínű menyasszonyi ruha esetén szóba jöhetnek a meleg színek. Ebben az esetben a sárga arany, illetve a vörös arany (rozé), is jó megoldás lehet. A drágakő berakás legyen rubin, sárga, narancs vagy rózsaszín zafír, rózsaszín turmalin, citrin.
 
A menyasszonyi ruha fazonja is kiemelhető a viselt ékszerek révén. Mély kivágású ruhához vékony, többszálú nyaklánc ajánlott. Egyenes vonalak, például V kivágás esetén a lekerekített formájú ékszerek adják meg a megfelelő egyensúlyt. Négyszögletes vagy egyenes dekoltázshoz a nagyobb kiterjedésű ékszerek javasoltak, mint amilyen egy drágakővel kirakott, vagy gyöngy choker nyaklánc.

Hogyan illeszkedik az ékszer hozzád?

A tökéletes harmónia érdekében mindenképpen figyelembe kell venni a saját színeidet, másképpen ellentmondásos lehet a látvány.
 
Gyakran előfordul, hogy a nekünk legjobban tetsző ékszer rajtunk már nem mutat olyan jól, mint ahogy első látásra gondoltuk. Ez akkor fordul elő, amikor nem a saját színeinkhez illő ékszerre esik a választásunk.
 
Amennyiben szőke vagy és fehér bőrű, akkor hanyagold az erőteljes, mély színeket. Legjobb, ha ilyen esetben fehéraranyat, platinát választasz, és a drágakövek is legyenek hideg színűek, ezek közül is az enyhébb árnyalatok mellett döntsünk.
 
Barna haj, barna bőr esetén a meleg színek mellett tedd le a voksod. A nemesfém legyen sárga arany, vörös arany (rozé). A drágakő legyen narancs, vörös vagy rózsaszín.
 
Fekete vagy vörös haj esetén lehet válogatni a merészebb színek közül, mint amilyen a mélyzöld smaragd, a vörös rubin, a méz sárga zafír, továbbá az intenzív rózsaszín drágakövek.
 
A tökéletes döntés érdekében fordulj ékszerszakértőhöz! A Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galériában minden segítséget megkapsz!
 
Hasznosnak találta ezt a cikket? Ossza meg másokkal is!

Meglephetünk? Akik a weboldalról látogatnak el üzletünkbe ajándékot kapnak. Kérem a meglepetést most!