-Biztonságos
vásárlás
-Pénzvisszafizetési
garancia
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866
...
Megtekintéséhez kattintson a telefonszámra
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866

Kategóriák

Keresés

Mások mondták

Itt csináltattuk a karikagyűrűnket, de innen van az eljegyzési gyűrűm is. Egy nagyon bonyolult elképzeléssel érkeztünk hozzátok, de nektek semmi sem jelent akadályt. Büszkén hordjuk mindketten ezt a két csodát! :)

Nóri és Laci

Vidám mosolygós apa-lánya címlapfotózás R. Kárpáti Péterrel és Kárpáti Rebekával

Legerszki Krisztina ékszerei a Fatumjewelstől

Nádai Anikó ékszerei a Fatumjewelstől

Törtarany felvásárlás

Törtarany felvásárlás

Törtarany(14k) felvásárlás: 6500Ft/g, beszámítás: 6700Ft/g


Gyémánt és drágakő felvásárlás!

 

Milyen ékszer illik hozzád?

Szeretnéd ámulatba ejteni a körülötted lévőket? Alakítsd ki saját stílusodat, ami a legjobban illik hozzád!
 
Az ékszer fontos része stílusunknak, legalább olyan fontos, mint a ruházat vagy a frizura. Sokszor ezen áll vagy bukik a tökéletes összhang.
 
Előfordult már veled, hogy valakinek a látványától kényelmetlenül érezted magad, de fogalmad sem volt, hogy ezt mi váltja ki? Amikor nem tudjuk meghatározni a kényelmetlenség eredőjét, az a diszharmónia. Valami nem illik oda, valami elüt a teljes kép egészétől, és negatív módon megzavarja az érzékeket.
Ha szeretnéd elkerülni, hogy a veled kapcsolatban lévők így érezzenek, ha szeretnél bizalmat és harmóniát sugározni, akkor válassz olyan ékszereket, melyek tökéletesen illeszkednek hozzád. Képes vagy elérni azt a látványt, mintha azok az ékszerek kifejezetten neked készültek volna. Így az ékszereid már nem csupán kiegészítők lesznek, de az egyéniséged egy-egy pici darabkái.
 
Milyen ékszer illik hozzád? Ezt elsősorban a veled született adottságok határozzák meg. Egészen pontosan azon jellemzőid, melyek szemmel láthatók. A bőröd és a hajad színe.
 
Napjainkban a bőr- és a hajszín könnyedén változtatható, így azt vedd figyelembe, ami jelenleg jellemző rád.

A bőrszín és az ékszer összefüggései

Az általad viselt ékszer szinte mindig érintkezik a bőröddel, így annak a tónusa nagyon fontos tényező az ékszer típusának kiválasztásakor.
 
Alapvetően, épp mint a színek meghatározásakor, a bőr esetén is vannak hideg és meleg bőrtípusok. Hideg bőrtípus esetén az érhálózat kékes árnyalatú, a bőr felülete pedig rózsaszínes. Meleg bőrtípus esetén az érhálózat inkább zöldes, a bőrfelület pedig sárgás, barack vagy arany árnyalatú. Ennyire egyszerű a bőrtípus meghatározása.
 
Ha hideg bőrtípussal rendelkezel, akkor a hideg színű nemesfémek illenek hozzád, a fehérarany és a platina. Drágakövek közül is a hideg színek mellett dönts. Jó választás lehet a gyémánt, az akvamarin, a fehér topáz. Színes drágakövek közül érdemes a kevésbé hangsúlyos színek mellett dönteni. Ajánlott a halványzöld alexandrit, a halványkék topáz, halványzöld zafír. Ha kedveled a meleg színeket, akkor választhatsz rózsaszín vagy lila drágakövet, de mindenképpen maradj meg a halvány árnyalatoknál.
 
Ha meleg bőrtípussal rendelkezel, akkor a meleg színű nemesfémek közül válassz, mint amilyen a sárga arany vagy a vörös arany (rozé). Drágakövek közül is a meleg színek illeszkednek hozzád leginkább, a sárga zafír, a rubin, a rózsaszín turmalin, a mézszínű opál és a tűzopál. A színek intenzitását a hajad színe is erősen meghatározza.

A hajad színe és az ékszer

Nyaklánc vagy fülbevaló esetén nagyon fontos, hogy hajszínünkkel összhangban álljon a viselt ékszer.
 
Barna hajszín az egyik leggyakoribb. A barna hajú hölgyeknek nem kell visszafogniuk magukat, ha egy drágakő színének intenzitásáról van szó. A zafír, a topáz, ezeknek is az erőteljesebb árnyalatai jelentik a legjobb választást, valamint az erős méz és narancs különböző árnyalatai.
 
Fekete hajszín esetén legjobb választás a mélyvörös rubin. Amennyiben a hideg színeket kedveljük, illetve a bőrtípusunk hideg, akkor a mélyzöld smaragd lehet a legjobb döntés. Fekete hajhoz nyugodtan választhatunk merész színeket. Ezeken kívül még számtalan semleges szín alkalmazható fekete hajszínhez.
 
Vörös hajszín esetén érdemes hanyagolni a vörös és rózsaszín árnyalatú drágaköveket. Legjobb választás a mélyzöld smaragd, ezenkívül a olajzöld turmalin, a peridot és a zafír zöld árnyalatai, valamint a szürkés és semleges színű drágakövek.
 
Szőke hajszín tekintetében akár az összes drágakövet fel lehetne sorolni, hiszen éppen ez a hajszín az, amihez az összes drágakő könnyedén illeszkedik. Szőke hölgyek támaszkodjanak a bőrszínűkre az ékszerválasztás során.
 
Ha a fentiek alapján sem tudod eldönteni, hogy milyen ékszer illik hozzád legjobban, akkor van még egy adu ász, amit bármikor alkalmazhatsz. Két drágakő, a gyémánt és a zöld smaragd univerzális színek, minden hajszínhez illeszkednek.
 
Amennyiben biztosra akarsz menni az ékszerválasztás során, akkor kérd szakértőnk segítségét a Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galériában!
 
Hasznosnak találta ezt a cikket? Ossza meg másokkal is!

Meglephetünk? Akik a weboldalról látogatnak el üzletünkbe ajándékot kapnak. Kérem a meglepetést most!