-Biztonságos
vásárlás
-Pénzvisszafizetési
garancia
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866
...
Megtekintéséhez kattintson a telefonszámra
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866

Kategóriák

Keresés

Mások mondták

Tavaly nyáron egy szimpla nyaralásra készültem a párommal Görögországba, de egészen másképp végződött mint ahogyan azt vártam... Vacsora után egy pici csomag landolt előttem, pedig csak egy pillanatra kalandozott el a tekintetem :D

Ezt a nyaralást egy lánykérés, és az Önök csodaszép gyűrűje tette felejthetetlenné!

Nagyon szépen köszönöm!

Erika

Vidám mosolygós apa-lánya címlapfotózás R. Kárpáti Péterrel és Kárpáti Rebekával

Legerszki Krisztina ékszerei a Fatumjewelstől

Nádai Anikó ékszerei a Fatumjewelstől

Törtarany felvásárlás

Törtarany felvásárlás

Törtarany(14k) felvásárlás: 6500Ft/g, beszámítás: 6700Ft/g


Gyémánt és drágakő felvásárlás!

 

Milyen is lehet a karikagyűrű felülete?

Bizonyára mindannyiunk számára ismeretes, hogy a karikagyűrűk, vagy más néven jegygyűrűk közt milyen nagy a választék, s amint kicsit közelebbi viszonyba kerülünk a történettel, akkor jövünk csak rá igazán, hogy milyen nehéz a választás, arról nem is beszélve, hogy még a felületét tekintve is nagyon széles a skála. De kezdjük az alapoknál a klasszikus, egyszerűen fényesre polírozott változattal, mely még ma is igazán népszerű, aztán ott van a sima matt, melyet sokan azért kedvelnek, mert a fényes úgymond már maradinak számít. De hát kinek mi… Aztán van az a változat, amikor a z aranyban úgymond szálhúzott megmunkálás található, mely napjainkban elegánsnak és modernek bizonyul. Napjainkban egyre nagyobb divatja van a rusztikus hatást keltő dolgoknak, és ez a jegygyűrű divatra is egyre inkább jellemzőbb. ezeknek a karikagyűrűknek nagy előnye, hogy nagyon tartósnak számítanak, mivel az esetleges sérülések kevésbé láthatóak rajt. Különleges darabnak számítanak azok a jegygyűrűk, karikagyűrűk, melyek felülete, barázdált, vagy kalapált. Aztán jellemző megmunkálási forma, a vésés, melynek mintázata, mondhatni végtelen, a képzelet sem szabhat határt ezzel kapcsolatosan, bármi megvalósítható legyen az minta, vagy idézet. A minták lehetnek akár geometriai forma, vagy akár ornamentika. Talán elmondható, hogy a rusztikus jegygyűrűk mellet a vésett karikagyűrűk a legkedveltebbek. De nem csak a felületekkel játszhatunk annak érdekében, hogy minél változatosabb és egyedibb karikagyűrűt alkossunk meg, hanem variálhatjuk a színeket is, sőt a színekkel együtt a felületeket is. Szinte végeláthatatlan a variációk sora, csak a fantáziánkon múlik. A jegyűrűk színei lehetnek a sárga, rozéarany, fehérarany, s ezek különböző árnyalatai. A színekkel, a véséssel, a felületek kombinálásával könnyedén lehet játszani, például, nagyon mutatós, amikor is a jegygyűrű felülete meg van törve egy vésett vonallal és az elválasztja a különböző felületeket egymástól, például a sima felülete a mattól.

Azonban vannak olyan hasznos tudnivalók, melyet karikagyűrű vásárlásakor érdemes szem előtt tartanunk, mint például az, hogy a fényes felületű gyűrű az idő múlásával megkarcolódik, és ezáltal mattá válik, vagy éppen a matt jegygyűrű a használat során úgy kophat meg, hogy fényes lesz. Jegygyűrű vásárlásakor egy életre választunk ékszert. Talán nem túlzás, ha azt mondom, hogy örök divatnak örvend a klasszikus darab, hiszen a karikagyűrű mindenhez passzol, minden alkalomhoz, minden öltözékhez. Vannak azonban olyan szerelmespárok, jegyesek, akik bátrabbak, szeretik a merészebb darabokat és éppen ennek a bevállallósságnak köszönhetően mernek választani modernebb változatokat, vagy éppen kortárs darabokat. Léteznek olyan darabok, melyek a megmunkálásnak köszönhetően válnak igazán egyedivé és figyelemfelketőbbé. Vannak azonban olyan párok, akik igazán személyeset szeretnének, nekik érdemes játszaniuk a felületek variálásával, valamint a színek és részletek kombinálásával.

Hasznosnak találta ezt a cikket? Ossza meg másokkal is!

Meglephetünk? Akik a weboldalról látogatnak el üzletünkbe ajándékot kapnak. Kérem a meglepetést most!