-Biztonságos
vásárlás
-Pénzvisszafizetési
garancia
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866
...
Megtekintéséhez kattintson a telefonszámra
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866

Kategóriák

Keresés

Mások mondták

Köszönöm szépen a gyűrűt, a kedvesemnek is nagyon tetszett! A lánykérés óta éjszakára is úgy kell leimádkozni róla! A webshopos rendelés egyszerű volt, minden gördülékenyen zajlott, és a gyűrű még szebb mint ahogy azt a képek alapján elképzeltem! Biztosan találkozunk még!

Balázs

Vidám mosolygós apa-lánya címlapfotózás R. Kárpáti Péterrel és Kárpáti Rebekával

Legerszki Krisztina ékszerei a Fatumjewelstől

Nádai Anikó ékszerei a Fatumjewelstől

Törtarany felvásárlás

Törtarany felvásárlás

Törtarany(14k) felvásárlás: 6500Ft/g, beszámítás: 6700Ft/g


Gyémánt és drágakő felvásárlás!

 

Milyen jeggyűrűket érhetünk el!

A jegygyűrűk nagyon sokféle motívummal érhetők el, mindenféle rajzolat van a kínálatban. A lágyabb díszítő elemektől a mértani vonalakig bármi elérhető. A fentebb említett rusztikus stílus mellett ezek még, amiket sűrűbben igényelnek a párok. Ehhez még jöhetnek a mindenféle felületek, színek (rozé, sárga, fehérarany) játéka, amivel pazar, mutatós darabot hozhatunk létre. Csodás hasonlat erre, amikor a kezünkbe veszünk egy gyűrűt, melyet egy lágy fodros hullám választ ketté, melynek egyik oldalán a matt, másikon a fényes felület tündököl.

Ismét felhívnám azonban a figyelmet arra a tényre, hogy az évek során a fényes felület mattabbá, a matt pedig fényesebbé változhat. A hagyományos darabok sosem veszítenek az érdeklődésből, ugyanis egy gyűrű elkísér minket egy életen át, és csak gondoljunk arra, hogy ez az a darab, ami bármilyen stílushoz, ruházathoz illik. Egyre több a bátrabb, vagányabb jegyespár, akik előszeretettel választanak a mai divatnak megfelelő ékszereket, melyek azért magukban hordozzák a régebbi jegyeket is, de mégis modernek. Az apró részletekben rejlenek meg a kis fortélyos megoldások, amiket csak akkor lehet észrevenni az esetek többségében, ha alaposabban szemügyre vesszük őket. Előfordulnak olyan gyűrűk, melyeknek a szépsége a megmunkálásukban rejlik, ezzel vonzva oda a tekintetet. Egyre többen igénylik a sajátos, személyre szabott, egyedi igényeknek megfelelő ékszereket. Nekik különösképpen ajánlatos a felületekkel és színekkel történő játék a készítés során.

Minden érdekesség amit tudni érdemes az eljegyzésről, gyűrűkről.

Honnan jött az ötlet, hogy gyűrű legyen, hogy karika legyen? Kitől származik az ötlet?

Biztosan már benned is megfogalmazódtak a fenti kérdések a témával kapcsolatosan. A legtöbben teljesen megszokottnak veszi, hogy az eljegyzésnek így kell zajlania, de nem sokan tudják, hogy mi az oka, hogy kialakult ez az egész folyamat, minek a is jelképe a gyűrű, amivel eljegyzik egymást.

Hogy honnan jött az ötlet?

Ha kíváncsi vagy, maradj velem, elmesélem!

Ez is, mint sok más jó dolog, az ókori Egyiptomból ered. Egy szerelmes fáraótól származik az első gyűrű ötlete, ő készítette el a szerelmének, méghozzá papirusztekercsből. Az gondolat onnan jött, hogy az egyiptomiaknál a kör a végtelent szimbolizálta. Ebből aztán kialakult a szokás, amit a későbbiek során rövid időn belül elsajátították a romaiak is, de ők már tartósabb összetételű anyagokkal próbálkoztak, elsők közt kenderrel, de ez nem bizonyult olyan ellenállónak, így áttértek az elefántcsontra, majd a vasra is.

Náluk azonban a gyűrű jelentősége nem olyan gáláns volt, mint az egyiptomi fáraó esetében, ugyanis a római férfiak ezzel fejezték ki, hogy a nő hozzájuk tartozik, az ő birtokukban van, magyarán a tulajdonuknak tekintették őket. Aztán a középkorban több anyagot is kipróbáltak, és ebben az időben váltak népszerűvé a nemesfémekből kialakított gyűrűk is. Szerencsére nem csak a gyűrűk anyaga alakult, hanem a jelentősége is. Minél borsosabb ára volt egy gyűrűnek, és minél mutatósabb volt, annál jobban bizonyította az átadója lépésének komolyságát, annál komolyabbnak lehetett gondolni az ajánlatát, hogy ő bizony nem fog már innen visszahátrálni, és tartja a szavát, hogy elveszi a kiszemelt hölgyet.

 

Hasznosnak találta ezt a cikket? Ossza meg másokkal is!

Meglephetünk? Akik a weboldalról látogatnak el üzletünkbe ajándékot kapnak. Kérem a meglepetést most!