-Biztonságos
vásárlás
-Pénzvisszafizetési
garancia
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866
...
Megtekintéséhez kattintson a telefonszámra
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866

Kategóriák

Keresés

Mások mondták

Itt csináltattuk a karikagyűrűnket, de innen van az eljegyzési gyűrűm is. Egy nagyon bonyolult elképzeléssel érkeztünk hozzátok, de nektek semmi sem jelent akadályt. Büszkén hordjuk mindketten ezt a két csodát! :)

Nóri és Laci

Vidám mosolygós apa-lánya címlapfotózás R. Kárpáti Péterrel és Kárpáti Rebekával

Legerszki Krisztina ékszerei a Fatumjewelstől

Nádai Anikó ékszerei a Fatumjewelstől

Törtarany felvásárlás

Törtarany felvásárlás

Törtarany(14k) felvásárlás: 6500Ft/g, beszámítás: 6700Ft/g


Gyémánt és drágakő felvásárlás!

 

Mit jelent a jegygyűrű?

Mit jelent a jegygyűrű?

“Ha az ember a vécébe dobja a jegygyűrűjét, és még a vizet is ráereszti, az azért túlmegy minden határon.” (Stephen King)

Egyébként szerencsére nem viszi le a víz, ki lehet venni. Merthogy általában amikor az emberek lenyugszanak, kiveszik. Mit jelent a jegygyűrű? Egyszer egy ismerősünk veszekedés közben dühében kidobta az ablakon - a konyhában voltak, a többemeletes ház lichtofjába ment - erre a férje, hogy igen, akkor én is, és utánarepítette a sajátját. De bemásztak érte másnap a mocsokba, muszáj volt. Jelképpé válik, még azok számára is, akik azt gondolják, ez is csak egy tárgy. Ha leveszed a jegygyűrűt, és leteszed a másik elé, annak nagyon erős mondanivalója van. Előfordul, hogy valaki rád néz, és te hirtelen szükségét érzed, hogy finoman láthatóvá tedd a kezed, szinte önkéntelenül. Néha, az élet bizonyos pillanataiban, elgondolkodva, hosszan nézegeti az ember a saját kezét, és rajta a gyűrűt. Amikor pedig először húzza az ember ujjára a karikagyűrűt az élete társa, még sokáig nézegeti, forgatja, mindig titkos öröm önti el, amikor megérzi, hogy rajta van. Férfi és nő kapcsolatában a gyűrű – akár vasból, akár bronzból, akár aranyból, akár elefántcsontból készült – mindig a véget nem érő összetartozás jelképe volt. Egy angol író, Algeron Charles Swinburne gyönyörűen írt erről, szerinte a gyűrű körkörös formája azt fejezi ki, hogy az egymás iránti érzések az egyik embertől a másikig folynak egy körben, örökkön-örökké. szövege feltöltés alatt

Hasznosnak találta ezt a cikket? Ossza meg másokkal is!

Meglephetünk? Akik a weboldalról látogatnak el üzletünkbe ajándékot kapnak. Kérem a meglepetést most!