-Biztonságos
vásárlás
-Pénzvisszafizetési
garancia
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866
...
Megtekintéséhez kattintson a telefonszámra
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866

Kategóriák

Keresés

Mások mondták

Köszönöm szépen a gyűrűt, a kedvesemnek is nagyon tetszett! A lánykérés óta éjszakára is úgy kell leimádkozni róla! A webshopos rendelés egyszerű volt, minden gördülékenyen zajlott, és a gyűrű még szebb mint ahogy azt a képek alapján elképzeltem! Biztosan találkozunk még!

Balázs

Vidám mosolygós apa-lánya címlapfotózás R. Kárpáti Péterrel és Kárpáti Rebekával

Legerszki Krisztina ékszerei a Fatumjewelstől

Nádai Anikó ékszerei a Fatumjewelstől

Törtarany felvásárlás

Törtarany felvásárlás

Törtarany(14k) felvásárlás: 6500Ft/g, beszámítás: 6700Ft/g


Gyémánt és drágakő felvásárlás!

 

Ragyogj királynőként!

Ki ne szeretné, ha az esküvőjén királynőként csodálnák? Egy gyönyörű menyasszonyi ruha, egy különleges frizura ehhez nem elég. Az ékszer az, ami megadja azt a színvonalat, ami valóban páratlanná teszi a látványt.

Az ókortól napjainkig mindig az ékszer, a drágakő, a nemesfém viselete jelentette azt a szimbólumot, ami a rangot jelölte. Gondoljunk a királyokra, a főnemesekre: az egyedi ékszerek elengedhetetlen kellékei voltak megjelenésüknek, még háborús időkben is.

Hosszú időn át csak a kiváltságosok engedhették meg maguknak az ékszer luxusát. Ez azonban az utóbbi évtizedekben megváltozott. Ahogy a társadalmi osztályok közötti szakadék egyre csökkent, úgy lett egyre népszerűbb az ékszer széles körű viselete.
 
Ez azonban nem jelenti azt, hogy az ékszer eleganciája, különlegessége csökkent volna. Valójában ma sokkal több lehetőségünk van egyedi ékszer révén kifejezni önmagunkat. Egy fontos esemény alkalmával, mint amilyen egy esküvő, még lényegesebb, hogy valódi, ránk jellemző ékszert viseljünk, ami harmonizál külső megjelenésünkkel, és jellemünk kifejezőeszközévé is válik.
 
A tökéletes ékszer kiválasztásához minden segítséget megkapsz a Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galériában.

Miért szeretjük az ékszereket?

Az ékszer iránti igényünk némelyek szerint genetikus eredetű, tehát a civilizációnál is régebbi. Ösztönösen vonzódunk a különleges, ragyogó látványhoz.
 
Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy az állatvilágban még mindig fellelhetők a különleges külsővel megáldott egyedek. Némely madaraknál felfedezhetjük, hogy a színes, csillogó tollazattal rendelkező példányok jobban felkeltik a figyelmet párválasztáskor, mint társaik.
 
Talán éppen a természetből vett példa révén alakult ki vonzódásunk a természetes ásványok és a természetes nemesfémek felé. Ékszer tekintetében mindig a valódi a legértékesebb, valamint szépségben és megjelenésben sem múlja felül semmilyen utánzat.
 
Válaszd a valódit, hiszen nem érdemelsz ennél kevesebbet! A Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galériában valódi értékek közül válogathatsz!

Talmi csillogás helyett valódi érték

Megtévesztés helyett válasszuk a valódi értéket! A csiszolt üveg kristályok, cirkóniák vagy az utánzatok nem csak látványban térnek el a valódi ékszerektől, de viselni is teljesen más érzés.
Napjainkban nagyon sok lehetőségünk van arra, hogy értékesnek látszó ékszereket viseljünk. A csiszolt üveg kristályok vagy cirkóniák viselésével azonban nem tudunk mindenkit megtéveszteni, főként saját magunkat nem.
 
Nagyon sok tekintetben a megtévesztés évtizedeit éljük. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy márkák és divatirányzatok jöttek létre, melyek alapja az értéktelen talmi csillogás. Ráadásul némely márkákat akkora lelkesedés övez, hogy az áruk messze meghaladja értéküket.
 
Emlékszünk még a régi történelemórákra? A XV-XVI. században a spanyol hódítók üveggyöngyöket adtak az indiánoknak az aranyért cserébe. Akkor még megbotránkoztunk ezen a nyílt és „legális” átverésen. Most pontosan ugyanezt csináljuk, csak mi vagyunk az elszenvedői. Óriási összegeket áldozunk értéktelen, üveggel, cirkóniával díszített ékszerekre, holott választhatnánk az igazit.
 
A valódi drágakő és a nemesfém ma már sokak számára elérhető, csupán választás kérdése, hogy a megtévesztőt vagy a valódit választjuk.
 
Egy esküvő annyira valódi, amennyire csak lehet. Valódi érzelmeken alapul és igaz szándékot jelent. Egy esküvőn nincs helye megtévesztésnek az ékszerek tekintetében sem.
 
A nagy napon legyen minden tökéletes!
 
A Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Galériában megtalálod a hozzád legjobban illő esküvői ékszert.
Hasznosnak találta ezt a cikket? Ossza meg másokkal is!

Meglephetünk? Akik a weboldalról látogatnak el üzletünkbe ajándékot kapnak. Kérem a meglepetést most!