-Biztonságos
vásárlás
-Pénzvisszafizetési
garancia
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866
...
Megtekintéséhez kattintson a telefonszámra
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866

Kategóriák

Keresés

Mások mondták

Tavaly nyáron egy szimpla nyaralásra készültem a párommal Görögországba, de egészen másképp végződött mint ahogyan azt vártam... Vacsora után egy pici csomag landolt előttem, pedig csak egy pillanatra kalandozott el a tekintetem :D

Ezt a nyaralást egy lánykérés, és az Önök csodaszép gyűrűje tette felejthetetlenné!

Nagyon szépen köszönöm!

Erika

Vidám mosolygós apa-lánya címlapfotózás R. Kárpáti Péterrel és Kárpáti Rebekával

Legerszki Krisztina ékszerei a Fatumjewelstől

Nádai Anikó ékszerei a Fatumjewelstől

Törtarany felvásárlás

Törtarany felvásárlás

Törtarany(14k) felvásárlás: 6500Ft/g, beszámítás: 6700Ft/g


Gyémánt és drágakő felvásárlás!

 

Szeretnél többet tudni a karikagyűrűkről?

Szeretnél többet tudni a karikagyűrűkről?


Miután a szerelmespárok számára nyilvánvalóvá válik, hogy egymás mellett szeretnék leélni az életüket, nagy lépésre szánják el magukat,és jegyességet kötnek, amihez elengedhetetlen a megfelelő gyűrű kiválasztása.

Mikor a párok felkerekednek, és nekivágnak a kalandnak, hogy megtalálják az igazit, szembesülnek azzal, hogy ez nem is olyan egyszerű dolog. Hatalmas a választék, vannak kövesek, kő nélküliek, vésettek, egyszerűbbek, stb., és még ugye a nő és férfi ízlésének is találkoznia kellene egymással.

A legkeresettebb típus a fényesebbre csiszolt darabok, de azért már egyre többen keresik a mattabb választékot, mert a fényeset ódivatúbbnak gondolják.

Felkapottak még a szálmunkált alkotások is, melyek azon kívül, hogy dekoratívak, még a mai divatnak is megfelelnek.

Napjainkban egyre elterjedtebb a régies, rusztikus irányzat, mely természetesen az ékszerekben is visszaköszön. Nem mellesleg ezzel a stílusjeggyel készült gyűrűk időt állóbbak, mint a finomabb társaik, ráadásul a használat során előforduló karcolások ezeken a remekműveken kevésbé láthatóak. Ezeken kívül még figyelemfelkeltő lehet az egyre elterjedtebb, megragadó műremek, mely kalapált, barázdált felülettel rendelkezik.

Lehet választani még akár vésett mintázatút, melyek közt találkozhatunk a finomabb kidolgozásútól kezdve az erőteljesebb, mértani pontosságú mintájú kialakításokkal is. Az a tapasztalat, hogy ez a második legnépszerűbb a rusztikust követően. Elegáns végeredményt adhat még a színekkel és a felületekkel való játékosság, amellyel ízléses, mutatós impulzus váltható ki, érdekes és egyedi kontrasztok alakulhatnak ki.

Képzeljük csak el magunk előtt, ahogy egy lágy vésett hullám felezi meg hosszában a gyűrűnket, melynek egyik oldalán fényes a felület,a másikon pedig sejtelmesen matt felszín található.

Van pár dolog, amivel érdemes tisztában lenni a megfelelő ékszer kiválasztása előtt. Ilyen például az is, hogy a fényes felület használat közben az őt ért hatásokra veszíthet fényéből, és a matt felület is kevésbé marad matt az évek során. A divatból talán sosem megy ki a klasszikus darab, hisz ez vált az összetartozás jelképévé, mely az örökre szóló szerelmet képviseli, nem mellesleg pedig minden öltözékünkhöz tökéletesen passzol. De nem kell elkeseredniük a kalandvágyó, vagányabb irányzatot képviselő pároknak sem, hisz már olyan széles a felhozatal, hogy biztosan meg fogják találni a hozzájuk legjobban passzoló darabokat is, melyek közt vannak merészebb, és sejtelmesen bevállalós remekek is, melyeknél a részletekben bújnak meg az apró rafináltságok. Találkozhatunk olyan gyűrűpárokkal is, amik sajátos kidolgozásukkal hívják fel magukra a figyelmet, de most már sokan vannak, akik szeretnék saját személyiségüket belevinni az ékszerbe, így nekik is lehetőségük van személyes, egyedi gyűrűt készíttetni, melyek kielégítik az egyedi igényeket,így személyre szabottabb ékszer pompázhat az ujjaikon a nagy napon. Az egyedi igényeknél nem csak a mintákkal érdemes játszani, de a felületek különbözéségét is érdemes számításba venni.

 

Hasznosnak találta ezt a cikket? Ossza meg másokkal is!

Meglephetünk? Akik a weboldalról látogatnak el üzletünkbe ajándékot kapnak. Kérem a meglepetést most!