-Biztonságos
vásárlás
-Pénzvisszafizetési
garancia
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866
...
Megtekintéséhez kattintson a telefonszámra
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866

Kategóriák

Keresés

Mások mondták

Köszönöm szépen a gyűrűt, a kedvesemnek is nagyon tetszett! A lánykérés óta éjszakára is úgy kell leimádkozni róla! A webshopos rendelés egyszerű volt, minden gördülékenyen zajlott, és a gyűrű még szebb mint ahogy azt a képek alapján elképzeltem! Biztosan találkozunk még!

Balázs

Vidám mosolygós apa-lánya címlapfotózás R. Kárpáti Péterrel és Kárpáti Rebekával

Legerszki Krisztina ékszerei a Fatumjewelstől

Nádai Anikó ékszerei a Fatumjewelstől

Törtarany felvásárlás

Törtarany felvásárlás

Törtarany(14k) felvásárlás: 6500Ft/g, beszámítás: 6700Ft/g


Gyémánt és drágakő felvásárlás!

 

Tudnivalók a gyémántról!

Van néhány dolog, amit nem biztos, hogy mindenki tud a gyémántról, de érdemes megjegyezni.

Nem is gondolnánk, hogy ez az elragadó, gyönyörűen csillogó kis kőnél nincs erősebb a földön. Összetételét tekintve majdnem teljes egészében szénből áll. Olyannyira ellenálló, hogy megformálni csak egy másik gyémánt képes, vagyis ha egy gyémántkövet alakítani szeretnénk, feltétlenül szükséges hozzá egy gyémántot tartalmazó alkalmatosság.

Amilyen szép, kemény, annyira meg is kell dolgozni érte. Legtöbbször akár 100 mérföldre is le kell ásni, hogy találjanak a bányászok. Földünk déli részén, Dél- Afrikában találhatók a legnevesebb lelőhelyek, ez a földrész mára egy lett a gyémántkitermeléssel.

Nem ritkák ezek közt a drágakövek közt a közel 300millió éves példányok. Emiatt is tartják olyan értékesnek, mert nagyon hosszú évek, amíg elnyeri végső szépségét, közben a hosszú évmilliók alatt – ahogy minden mélyről származó kristályos kő - elnyeli a Föld rezgését, energiáját.

Nem hiába ruházzák fel különös képességekkel, sőt sok helyen még az orvoslásban is szerepet adnak neki. Széles körben gondolják azt, hogy ez a drágakő nagyon jó befolyással van a páciensekre. A kővel több esetben kúráltak már fizikai és értelmi, mentális kórságokat is.

Különlegességként még elárulható az is, hogy a gyémánt neve, a diamond szó, az Ádám névből származtatható, melynek jelentése: legyőzhetetlen. Valószínűleg arra szerettek volna rámutatni ezzel akik elnevezték ezt a kristályt, hogy a gyémánton való alakítás, munka hatalmas próbatétel még a  mesteremberek számára is. Eme tulajdonsága miatt az ókorban természetfeletti erővel ruházták fel ezt a követ, és ha megfigyeljük, előszeretettel használták fel az akkori szobrászatban, bálványoknál. Legtöbbször a szemeket helyettesítették gyémántokkal, ezzel kezeskedve a népükért mindenféle meteorológiai csapástól, balszerencsétől vagy az szembenálló törzset ostromától.

Ez a drágakő még a szerelmespárok fantáziáját is megmozgatta, össze is kötődött a szerelem fogalmával. Idővel az örökké tartó lángolás, az életre szóló párkapcsolatok jelképe lett. A jegygyűrűkben ez az apró szépség szimbolizálja a strapabíró, hosszútávú szerelmet, az időtlen boldogságot.

Talán nem is képzelhető el egy csillogó gyémánttal ékesített gyűrűnél beszédesebb ékesség egy frigy megkötésére, a sírig tartó egységesség kifejezésére.

Ha már rászánod magad egy gyémántgyűrű vásárlására, akkor az már biztosan egy örök időkre szóló lépés.

Az igaz szerelem rászolgál egy csodás gyémántokkal díszített gyűrűre.

Ha megtalálod azt a hölgyet, akivel úgy érzed, hogy le tudnád élni az életed, összekapcsolnád vele minden percedet, vele felhőtlenül boldog vagy, hisz mellette leltél a szerelem mámorára, megérdemelten öltse magára a világ legigényesebb ékköveit az ujján.

Biztosítjuk, hogy ékszerüzletünkben és internetes web-boltunkban is megtalálhatja álmai gyémánt ékszerét, eljegyzési gyűrűjét.

Bő választékot kínálunk, ezek közt a gyémántgyűrűk a legkelendőbbek. Saját műhellyel rendelkezünk, ahol alkotószellemű ötvöseink ötletgazdag, fantáziadús mesterműveit tárjuk az érdeklődők elé. Szakavatott, rutinos munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre, hogy a kiszemelt hölgy elégedettséggel viselje ujján a hozzá legjobban passzoló ékkövekkel kirakott kincsét.

Teljes nyugodtsággal szemezgessen ékszereink közt, amíg rá nem lel az igazira – ebben is!

Hasznosnak találta ezt a cikket? Ossza meg másokkal is!

Meglephetünk? Akik a weboldalról látogatnak el üzletünkbe ajándékot kapnak. Kérem a meglepetést most!