-Biztonságos
vásárlás
-Pénzvisszafizetési
garancia
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866
...
Megtekintéséhez kattintson a telefonszámra
Hívjon minket és kattintson a telefonszámra +36-20/973-1866

Kategóriák

Keresés

Mások mondták

Itt csináltattuk a karikagyűrűnket, de innen van az eljegyzési gyűrűm is. Egy nagyon bonyolult elképzeléssel érkeztünk hozzátok, de nektek semmi sem jelent akadályt. Büszkén hordjuk mindketten ezt a két csodát! :)

Nóri és Laci

Vidám mosolygós apa-lánya címlapfotózás R. Kárpáti Péterrel és Kárpáti Rebekával

Legerszki Krisztina ékszerei a Fatumjewelstől

Nádai Anikó ékszerei a Fatumjewelstől

Törtarany felvásárlás

Törtarany felvásárlás

Törtarany(14k) felvásárlás: 6500Ft/g, beszámítás: 6700Ft/g


Gyémánt és drágakő felvásárlás!

 

Van eltérés a gyűrűpár két darabja közt?

A jegygyűrűk alapjában véve párosával dukál. Egy pár gyűrűről van szó, melynek egyik darabját a páros női, másikat pedig a páros férfi tagja fogja viselni, ezzel is kifejezve, hogy ők egy jegyespárt alkotnak. Ebből kiindulva adja magát, hogy a gyűrűpár mindkét tagja azonos jegyeket hordozzon magán, amivel tudtunkra adja, hogy a viselőjük összetartoznak, közösen tervezik a hátralévő életüket.

Csak ha tüzetesebben vesszük szemügyre a gyűrűpár két elemét, akkor válik láthatóvá, hogy azért mégiscsak van különbözőség a két ékszer közt. Ennek abszolút egyszerű a magyarázata, ugyanis a női és férfi ízlések eléggé eltérnek egymástól. Elvárható, hogy mindenki jó szívvel hordja a gyűrűjét, örömmel töltse el, ha látja magán, teljesen mértékben megfelel az elvárásainak. Ezért végzünk el a két gyűrű közt pici kis változtatásokat, a kívánságoknak megfelelően, hogy az amúgy ugyanolyan formákat finoman alakítsuk a párok egyedi elgondolása alapján.

Jellegzetes különbözőség még a gyűrűpárok közt azok szélessége: A pár férfi tagjának gyűrűje az esetek többségében szélesebb, ezzel ellentétben a hölgyeké rendszerint kecsesebb, keskenyebb alakot vesz fel. Ez persze abból is következik, hogy a férfiak keze sokkal vaskosabb, amin egy finomabb ékszer szinte elveszne, a nők pedig finomabb vonásokkal vannak megáldva, az ő kacsóikon esetenként elég esetlen látványt nyújtana egy vastagabb gyűrű. Ebben a kérdésben a személyes vélemény, komfort a mérvadó, természetesen a gyűrűk az megrendelő elvárásának megfelelően kérhető más méretben is, vékonyabban, vastagabban, ettől függetlenül úgy készítjük el őket, hogy mindenképpen evidens lesz mindenki számára, hogy az a két gyűrű egymáshoz tartozik.

Napjainkban hagyománnyá vált már az is, hogy a menyasszony jegygyűrűjét drágakövekkel ékesítve készítik, ezzel is magától értetődővé téve, hogy az a gyűrű a pár hölgy tagját fogja képviselni. A köves díszítő elem lehet egy vagy több ékkőből is kirakva, ez már tényleg csak ízlés dolga. Arra azonban mindenki figyelmét felhívjuk, hogy ha úgy kívánják, hogy a gyűrű körben végig kövekkel legyen díszítve, akkor azt utólag nagyon bonyolult alakítani, akár az is előfordulhat, hogy nem is megvalósítható!

Viszont ha az ékszer egy vagy pár darab kővel van szebbé téve, nem fog a későbbieknek fennakadást okozni a méretben történő igazítás.

Tehát a lényeg, hogy a mintázat passzoljon, hisz így fog harmonizálni egymással a két gyűrű, ezzel mutatva a külvilág felé, hogy ahogy mi is, úgy a gyűrűink is egy párt alkotnak. Ha ezzel megvagyunk, onnantól már az apróbb eltérések ízlésünknek megfelelően tökéletesíthetők.

Hasznosnak találta ezt a cikket? Ossza meg másokkal is!

Meglephetünk? Akik a weboldalról látogatnak el üzletünkbe ajándékot kapnak. Kérem a meglepetést most!