sarga-arany-eljegyzesi-gyemant-gyuru-es033-0-185ct-tw-vs1-14k-2

Ennek a jelképnek nyomós oka van, hogy fennmaradt az egyiptomiaktól. Ha jobban belegondolunk a kör egy folytonos vonal, mentes minden megszakítástól. Ennél jobb jelképe nem is lehetne az örök szerelemnek, a végeláthatatlan érzelmeknek!

Érdekességként megemlíteném azt is, hogy kezdetben az a szokás volt elfogadott, hogy csak a nők viselték a gyűrűt, a férfiak pedig nem viseltek semmit, ami bizonyította volna, hogy a férfi nős lenne. A 13. századból vannak az első nyomok arra utalóan, hogy a férfiak is viseltek jegygyűrűt. Szerencsére mostanság már teljesen természetes, hogy mindkét fél hordja a gyűrűjét, sőt, még arra is nagy hangsúlyt fektetnek, hogy a két ékszer minél hasonlatosabb legyen egymáshoz, hogy ezzel is hangsúlyt fektessenek az egymáshoz tartozásuk kifejezésére, ezzel is jelezvén, hogy ők egymás társai.

Kérhetsz speciális gyűrűt, amilyet biztosan nem fogsz máson látni!

A tökéletes gyűrű felkutatása nem is olyan egyszerű dolog. Jól meg kell fontolni, hogy milyet is választunk, hisz úgy készülünk, hogy ez lesz az a kiegészítő, ami elkísér minket földi létünk során, tehát nagyon is fontos, hogy mit fogunk viselni az ujjunkon, milyen érzést vált ki belőlünk, elégedettséggel tölt-e el, hogy rajtunk van. Nagyon fontos, hogy illjen a személyiségünkhöz, hiszen senki sem hordana magán valami olyat élete végégig, amit nem szeret, csak megalkudott vele.

Szerencsés helyzetben vagyunk, mert manapság rettentő bő választék kínálkozhat elénk az ékszerek területén. Nagyon széles választék kínálkozik a párok elé, amiből remélhetőleg nem lesz nehéz a számunkra megfelelőt megtalálni. Minden túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy a választék határtalan, nagyon kevés a sansz arra, hogy ne leljünk egy olyanra, ami megfelel a vágyainknak.

De ha úgy érezzük, hogy valami még nem passzol, mindegyik felkínált ékszerből valami még hiányzik kis plusz, hogy tökéletesen illeszkedjen a személyiségünkhöz, vagy netán van egy olyan álmunk, amihez mindenképp kötődnénk, akkor a megoldás:

Válaszd az egyedi készítést!

Ne alkudjunk meg, semmi probléma! Természetesen van mód saját elképzelés alapján teljesen személyre szabott elgondolás megvalósítására. Ebben az esetben előzetes egyeztetés után, minden apró kis elem megvitatását követően remélhetőleg olyan ékszerrel tudunk elkápráztatni, ami minden vágyadat kielégíti, a legmerészebb álmodnak is megfelel. Te döntöd el, milyen fémet alkalmazzunk, mekkora legyen a szélessége, alakja, milyen színekből álljon, legyen-e benne kő, és ha igen, az milyen legyen. Gravírozást igényelsz-e, milyen díszítő elemeket alkalmazzunk. Minden apró részletben kikérjük a véleményed, hogy belevigyük az saját ízlésvilágod. Legnagyobb szakértelműnkkel igyekszünk kivitelezni a számodra tökéletes remekművet.

Ezzel biztosan nem fogsz összetalálkozni sehol.

A saját igényeket felölelő egyedileg legyártott ékszerek rendelkeznek azzal az előnnyel, hogy kizárt, hogy bárkin látunk ugyanolyat, csak mi fogunk azzal a darabbal rendelkezni. Teljes mértékben a sajátunk lesz, csakis a ránk és a párunkra jellemző kialakításokkal, a mi érzéseinket jelképezve. Nem csoda, ha ez az alternatíva egyre elterjedtebb a házasulandók körében, és előszeretettel használják ki ezt az opciót.

A saját elképzelések alapján egyedileg elkészített gyűrűk elkészítésénél is lényeges megjegyezni, hogy feltétlenül figyelembe kell venni a pár női és férfi tagjának is az igényeit, hogy ezek találkozzanak valahol, és mindkettejük számára megfelelő legyen a végeredmény, elégedettséggel viseljék. Sok-sok év múltán is jó lesz visszagondolni, hogy a jegygyűrűket közösen találtátok ki, csakis számotokra születtek meg.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük