18k-feherarany-gyemant-eljegyzesi-gyuru-fr770

A legújabb trend követőinek figyelmébe ajánljuk a közkedvelt fehérarany-briliáns köves eljegyzési gyűrűinket. A fehérarany szolid csillogása kiemeli a kristálytiszta metszett gyémántkő ragyogását. A kő mérete, darabszáma, a foglalat kidolgozottsága, a minimalista egyköves szoliter eljegyzési gyűrűtől, az egyedi Alliance gyémántsoros eljegyzési gyűrűig bármelyiket megtalálhatja kínálatunkban.
Természetesen a hagyományok kedvelői is bőséges nézelődni valót találnak nálunk. Választásukat az ő esetükben sem könnyíthetjük meg kevesebb termékkel, hiszen ahány ember, annyi fajta elvárásnak kell eleget tenniük mester ékszerészeinknek. Ellenben a weboldalunkon bőséges kínálattal tudunk segíteni önnek, hogy eljusson az elképzeléstől az igazi kiválasztott darab átvételéig. Részletezzük egy kicsit mi minden az, amivel kiemelkedően széppé lehet tenni egy eljegyzési gyűrűt? A hagyományos szoliter eljegyzési gyűrű a szolid, előkelő ragyogást képviseli. Ezek az eljegyzési gyűrűk minden esetben egyköves gyűrűk, amelynek legkiemelkedőbb, leglátványosabb eleme a briliánscsiszolású gyémántkő, amely magához vonzza a tekintetet. Ez a típusú eljegyzési gyűrű kiválóan illeszkedik a karikagyűrűhöz, nem elnyomva azt, és ezáltal felerősítve mindkettő szépségét, eleganciáját.

Alliance Eljegyzési gyűrű a sok köves szépségek.

A következő lehetőségként említsük meg a soros, vagy többsoros gyémántokkal díszített Alliance eljegyzési gyűrű fajtáinkat. Itt azoknak a hölgyeknek kedvezünk, akik szeretnének egy, vagy akár többsoros gyémántkővel díszített eljegyzési gyűrűt.
Akár az egész gyűrű felülete is beborítható ezen a módon gyémántkövekkel, viszont ezeknél a gyűrűknél rendkívül fontos a pontos méretvétel, mert utólag ezek a méretek pont a kövek elhelyezkedése miatt nem alkalmasak méret változtatásra. Kiválóan alkalmasak az Alliance eljegyzési gyűrűk a szintén ugyanúgy Alliance karikagyűrű párosítására. Mindenképpen szem előtt kell tartanunk, hogy az eljegyzési gyűrű, ne szorítsa majd háttérbe a hamarosan következő karikagyűrűt. Kínálatunkban minden esetben talál opciót, a társítás lehetőségére. Az egyedi elképzelések megtervezése előtt, javasoljuk, nézzen körül kínálatunkban, hiszen szebbnél-szebb mesterműveket találhat nálunk, egyéni elképzeléseit akár felül is múlhatjuk.
Fogadják szeretettel termékeinket, kellemes inspirálódást kíván önöknek a Fatum Jewels csapata.