Webshop Üzletszabályzat!

1. Cégadatok

Név: Fatumékszer Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
Székhely: 1038 Budapest Zemplén Győző u. 2. IV. em. 37.
Telephely: 1027 Budapest Csalogány u. 3/b. 3. számú üzlet
Galériánk nyitvatartási ideje:
Kedd-péntek: 12:00-19:00
Szombaton:    12:00-17:00
Cégjegyzékszám: 01-09-903772
Adószám: 14434686-2-41
Bank: Erste Bank Nyrt. 11600006-00000000-30034860

Nemzetközi utalás

IBAN: HU4611600006-00000000-30034860

Swift kód: GIBA HU HB

E-mail: fatumjewels@fatumjewels.hu
Weboldal: http://fatumjewels.hu

Vevőszolgálat telefonszám: 06-20-9731866, 06-1-9511193
Vevőszolgálat ügyfélszolgálati ideje:
Kedd-péntek: 12:00-19:00
Szombaton:    12:00-17:00

2. A felelősség kizárása

A Fatumjewels Webshopon keresztül történő vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását. A felhasználó, illetve vásárló tudomásul veszi, hogy a böngészéssel és a vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokat saját magának kell felmérnie, illetőleg magának kell gondoskodni a számítógépe biztonságos használatáról és az azon tárolt adatok védelméről. A Fatumékszer Kft. nem felel a vis major-ból eredő, vagy egyéb, az irányításán kívül eső események okán bekövetkező károkért, ideértve, de nem kizárólagosan a
– a weboldal használatából, vagy üzemzavarából,
– az adatok bárki által történő megváltoztatásából,
– az információtovábbítási késedelemből adódó,
– vírusok által okozott,
– szoftverhibából, internetes hálózat hibájából, egyéb technikai jellegű hibából eredő,
– vonal, vagy rendszerhibából adódó károkért.
A Fatumékszer Kft. jogosult a vásárlás feltételeit és szabályait, a jelen szabályzatot bármikor indoklás és külön értesítés nélkül, egyoldalúan módosítani. A módosítások a közzétételük időpontjától kezdve hatályosak és alkalmazandók. Árváltozás esetén a változást megelőzően feladott megrendelés esetében a régi – a változást megelőző és a vásárlónak visszaigazolt ár érvényes és kerül felszámításra.

3. Adatvédelem

A Fatumékszer Kft. ezúton tájékoztatja kedves vásárlóit, hogy adataikat a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében a szükséges mértékben, a 2001. évi CVIII törvény figyelembe vételével tárolja. A vásárlók adatait harmadik félnek nem adja át, adatainak kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvénynek megfelelően jár el. Vásárlóinknak a regisztráció ill. a megrendelés folyamán meg kell adniuk személyes adataikat (név, cím, telefonszám, e-mail stb.). A Fatumékszer Kft. kizárólag olyan adatot kér a megrendelés során, amelyek a megrendelések teljesítéséhez, a vásárlás lebonyolításához elengedhetetlenül szükségesek. A Fatumékszer Kft. vásárlóit a pontos és gyors tájékoztatás érdekében a következő formában tájékoztatja: e-mail vagy telefon segítségével. Javasoljuk, hogy teljes körű és valós adatokat adjon meg, hogy ügyfélszolgálatunk a lehető legrövidebb időn belül fel tudja venni Önnel a kapcsolatot a megrendelésével kapcsolatban.
A vásárló az adatkezeléshez történő hozzájárulását bármikor módosíthatja, illetve visszavonhatja, továbbá kérheti személyes adatai helyesbítését, törlését, tájékoztatást kérhet az adatkezelésről az alábbi elérhetőségeken: a 06-20-9731866, 06-1-7880776 telefonszámon, az fatumjewels@fatumjewels.hu e-mail címen, vagy a 1027 Budapest Csalogány u. 3/b. postacímen. Jogszerűtlen adatkezelés esetén az adatkezelés ellen tiltakozhat, bírósághoz, illetve adatvédelmi biztoshoz fordulhat jogorvoslatért.

4. Szerzői jogok

A Fatumékszer Kft. tulajdonában lévő fatumjewels webshop-weboldal szerzői jogvédelem alá tartozik. A weboldalon megjelenített tartalom egészét (képek, logók stb), illetve részeit
a saját személyes használattól eltérő célra és mértékben kizárólag a Fatumékszer Kft. előzetes írásbeli engedélye alapján lehet bármilyen módon felhasználni, kinyomtatni, reprodukálni, nyilvánosan közzétenni, terjeszteni, tárolni, átruházni, aukciós oldalakon, más hasonló jellegű oldalon, illetve bármilyen egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.

5. Érvényesség

A jelen üzletszabályzatban foglaltak – így a megrendelésre vonatkozó feltételek is -, továbbá a weboldalon feltüntetett árak csak és kizárólag a Fatumjewels Webshop-on keresztül történő vásárlás (interneten keresztül történő megrendelés) esetén érvényesek. A vásárló a regisztrációval, illetve a megrendeléssel tudomásul veszi és elfogadja a jelen szabályzatban foglalt valamennyi feltételt.