feherarany-jegvarazs-gyemant-rubin-gyuru-fr985-gyemant-rubin

Azt hiszem, ezt nem esik nehezemre megfogalmazni. Ha csupán szavakkal kellene leírnom, akkor azt mondanám, hogy szerelem, varázslat, boldogság, vágy! Röviden ennyi. De azt gondolom, hogy egy eljegyzési gyűrűvel kapcsolatban ezek a szavak rajtam kívül sokaknak eszébe jutnak. Az eljegyzési gyűrű egy szimbólum. Egy olyan szimbólum, ami a számomra ez előbb leírt szavakat szimbolizálja. Az eljegyzési gyűrűvel szeretném kifejezni azt az érzést, amit a szerelmem iránt érzek. De miután szimbólumot írtam, írhattam volna – már csak a formájából kiindulva –, hogy szimbolizálja a végtelent és az összefonódást is. Az eljegyzési gyűrűvel szeretném kifejezni a szerelmem számára azt a végtelen szerelmet, amit iránta érzek. Nos, most hogy túl vagyunk a számomra fontos érzelmek összefoglalásával, amit az eljegyzési gyűrűvel kapcsolatban el szerettem volna mondani az egész világnak, ideje a praktikum talajára lépni. Nem ígérhetem, hogy itt, ezen a ponton véget ér az érzelem. De a helyzet az, hogy mindenképpen gyakorlatias dolgokról kell gondolkodnom. Azt tudom, hogy mit érzek, azt is tudom, hogy a kedvesem is ezt érzi, de az eljegyzési gyűrűt még ki kell választanom. Ki fog nekem ebben segíteni?

Praktikus dolgok, kevés érzelemmel vegyítve

Persze. Számomra ez nem egy egyszerű folyamat. Egy finom darabot szeretnék. Olyat, ami egyszerre fejezi ki az érzelmeimet, és a legcsodálatosabb Nőhöz is méltó legyen. Vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy szeretném eltalálni ezzel is az ízlését. Tudom, hogy milyen ékszereket szeret, úgyhogy ezzel talán nem lövök mellé! Ne tessék mosolyogni! Tegye a szívére a kezét mindenki, és őszintén gondoljanak bele abba, hogy nem izgultak-e, amikor a kedvesüknek választottak ékszert! Na ugye?
Szóval ott tartottam, hogy segítségre van szükségem. De kihez forduljak? Megvan! A barátom mesélt egy ékszerboltról, ahol elképesztő választék van, és lelkesen segítenek is. Tudom már! A Fatumjewels! Róluk mesélt. Azonnal rákeresek! Megvan. Indulok is.
Útközben azon gondolkodtam, hogy micsoda pillanat ez az életemben. Úristen! Már megint az érzelmeimről beszélek! Nem baj! Ez egy egyszeri, megismételhetetlen alkalom. Olyan szinten vagyok szerelmes, hogy elmondhatatlan. Ki fogom választani a legcsodálatosabb eljegyzési gyűrűt, amit csak a kedvesemnek adhatok. És most már segítségem is van! Megérkeztem a Fatumjewels-hez. Izgulok!