Tradíció az eljegyzés során. Vannak-e kötelező lépései a lánykérésnek, az eljegyzési gyűrű átadásának? A vallomás ideje.

A lánykérés menete. Van-e kőbe vésett szabály arra, hogy hogyan is megy ez. Hogyan lenne célszerű haladni? Elsősorban gratulálunk. Ha ezeket a sorokat olvassa, akkor megtalálta azt a hölgyet, aki önt végtelenül boldoggá teszi. Hogy hozzá tudjunk járulni az önök boldogságához, kicsik szeretnénk megkönnyíteni az eljegyzési gyűrű választását. A következőkben ketté bontanánk a témát. Az ékszer és az ön kiválasztott kedvese.

Egy kis szakmaiság, legünnepibb eljegyzési gyűrű a nagy napra. Leszel-e a feleségem?

Ékszerész szemmel megközelítve a dolgot, a hagyományok kedvelőinek ajánljuk az egyköves sárgaarany, eljegyzési gyűrű termékeinket. Itt egy koronás foglalatba kerül a kiválasztott drágakő. Ezt a típust nem nagyon kell bemutatnunk, ő az eljegyzési gyűrűk ősanyja. De, hogy tudjunk alkalmazkodni kedves vendégeink igényeihez, így terveztünk és mesteri ékszerészeink megvalósítottak, számtalan eljegyzési gyűrűt. Pár példát megemlítenénk, a teljesség igénye nélkül.
Az eljegyzési gyűrű párosítható hagyományos kővel, színes drágakővel. Az eredeti gyémánt mellett akár kék, azúrkék gyémántot is választhat.
Egy kellemes vacsora – egy exkluzív síközpontban töltött hétvége alatt –, kiváló helyszín lehet a lánykéréshez. A kandalló elött kuckózva, összebújva. Egy életre szóló emléket biztosíthat. De ha azúrkék gyémántot választ, fehérarany foglalatban, akkor egy nyári este a vízparton alkalmas lehet, hogy a hölgy elé álljon. Garantáltan a hold ragyogását fogja viszont látni kedvese szemeiben a gyűrű átadása során.
Giorgio Armani után szabadon: „Az elegancia nem a feltünésről, hanem az emlékezetességről szól.” Ezzel az idézettel tudnánk bemutatni mindazt, amit az első fekete gyémánt eljegyzési gyűrűnk megalkotásakor éreztünk.

A legszebb érzés a világon a szerelem. Az esküvőt megelőző nagy nap a hölgyek életében. Az eljegyzési gyűrű nagy pillanata.

Valójában mindaz, ami az eljegyzés során érzelmileg mindkét felet eltölti, az a színtiszta boldogság. Egy új, közös jövő felé való nyitás.  Nézzük, mit mond, az eljegyzési etikett nagykönyve!
„Ne feledkezzünk meg a lánykérés előtt, a lány apjától megkérni a lánya kezét!”
Ez a mai világban már nem trend, ám a hagyományok kedvelői még életben tartják ezt a szokást. Minden esetben az önök kettőse a legfontosabb. Az, hogy az önök életritmusa mit diktál. Az, hogy milyen az ön választottja, mind-mind hatással van az eljegyzésre. És támpont az eljegyzési gyűrű kiválasztásánál is. A romantikus beállítottságú hölgy nem biztos, hogy komfortosan fogja érezni magát egy tandem ugrás közben történő lánykérés alatt. Míg egy vadóc típusú hölgyet megörvendeztetne mindezzel. De őt, ön ismeri a legjobban. Választása támogatására mi bemutatjuk ékszereinket, ami materializációja mindannak, amit ön érez.