Fémallergiával viselhetek arany ékszert?

A fémallergia általában megköveteli, hogy minden típusú fémmel való találkozást kerüljünk. Ebbe a nemesfémek is beletartoznak. Ennek ellenére, a palládiumos fehér arany és a platina fémallergiások számára is viselhető, nem okoz irritációt, ezért ezt a nemesfémet javasoljuk számukra.

Hogyan találjam ki az ideális gyűrűméretet?

Amennyiben Ön ajándékba szánja az adott gyűrűt, de nincs birtokában a pontos méretnek, ez nem jelent problémát. A nálunk vásárolt gyűrűt utólag is át tudjuk méretezni a kívánt méretre.

Hogyan válasszak ékszert ajándékba?

Előfordul, hogy Ön nem tudja, hogy milyen ékszernek örülne igazán a szeretett személy. Ebben az esetben az ajándékkártya a legjobb megoldás. Ajándékkártyával a meglepetés öröme sem vész el, mégis olyan ékszer lesz a végeredmény, amire a szeretett személy a legjobban vágyik, hiszen ő fogja azt kiválasztani. Ajándékkártyáinkról bővebb információt üzletünkben kaphat.

Nem találtam olyan ékszert a honlapon, ami az ízlésemnek és az anyagi keretemnek is megfelel. Mit tegyek?

Önnek nincs más dolga, mint megosztani velünk az igényét a tökéletes ékszerre, és mi elkészítjük azt. Bármilyen ékszert elkészítünk, ennek csupán az Ön fantáziája szab határt.

A honlapon láttam egy ékszert, aminek a formája nagyon tetszik, de más típusú kővel szeretném. Van rá lehetőség?

Igen, van rá lehetőség. A honlapon látható ékszereket más – az Ön által kiválasztott – drágakővel is elkészítjük.

A honlapot böngészve sajnos nem találtam olyan drágakövet, amit szeretnék. Mi a teendő?

A Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Üzletünkben több ezer drágakőből válogathat, ha ennek ellenére nem rendelkezünk az Ön által kívánt drágakő típussal, akkor azt lehetőség szerint beszerezzük Önnek.

Egészen pontos elképzelésem van, hogy milyen karikagyűrűt szeretnék, de pont olyat nem találtam a honlapon. Mit tegyek?

Amennyiben nem talált az elképzeléseinek megfelelő karikagyűrűt, akkor azt egyedi kérésre elkészítjük Önnek. Nincs más dolga, mint elmondani nekünk a pontos elképzelését, és mi elkészítjük azt. Bármilyen ékszer-álmot megvalósítunk.

Megtaláltam álmaim ékszerét a honlapon, de nem olyan színű aranyból van, mint amit szeretnék. Van lehetőség más színű aranyból kivitelezni ezt az ékszert?

A Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Üzletünkben 14K, 18k finomságú fehér-, sárga– és vörös aranyból, valamint platinából is készítünk ékszereket. Bármelyik – nálunk megtalálható – ékszert elkészítjük az Ön által kedvelt színben és anyagból.

A cirkónia és a Swarowski valódi drágakövek?

Nem. A cirkónia és a Swarowski mesterséges úton előállított termékek, nem valódi drágakövek. A cirkónia a cirkónium-szilikátból (Zr) előállított szintetikus kő, a Swarowski pedig kristályüveg. Ezek helyett érdemes valódi fehér topáz drágakövet vásárolni, ami árban is közel áll ezekhez a mesterséges kövekhez, ám mégis valódi. Továbbá a fehér zafír drágakő – mely egy kicsit drágább – szintén sokkal jobb választás lehet, mint a mesterséges drágakő-utánzatok.

A Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Üzletből tudok rendelni cirkónia vagy Swarowski köves ékszereket?

A cirkónia és a Swarowski nem valódi drágakövek, ezért a Fatumjewels Ékszer- és Drágakő Üzletben ezek nem találhatók meg. Kizárólag valódi drágakővel díszített ékszereket gyártunk és forgalmazunk. A cirkónia és a Swarowski helyett inkább a topázt javasoljuk, ami árban nagyon hasonló, ennek ellenére valódi drágakő.