eljegyzési gyűrű

Az eljegyzés egy nagyon különleges pillanat az életben, ezért fontos, hogy a lehető legtökéletesebb gyűrűvel ajánlhassa fel a kezét az Ön kiszemeltjének. Az eljegyzési gyűrű vásárlása azonban nem egyszerű feladat, sokszor hosszadalmas és stresszes folyamat lehet. Azonban ne aggódjon, nálunk megtalálja a tökéletes megoldást, ami még az Ön pénztárcájának is megfelel.

Nagyon fontos, hogy olyan gyűrűt válasszon, ami megfelel az Ön és a párja stílusának és ízlésének. Nálunk számos eljegyzési gyűrű közül válogathat, beleértve a gyémánt eljegyzési gyűrűket, az olcsóbb árkategóriájú darabokat, és az egyedi és exkluzív gyűrűket is.

Böngéssze át kínálatunkat, és válassza ki az Ön és szerelme számára tökéletes gyűrűt.

Fontos tanulságok:

 • Fontos, hogy megfelelő időt szánjon az eljegyzési gyűrű választására.
 • Nálunk széles választékban találhatóak az eljegyzési gyűrűk, beleértve a gyémánt gyűrűket, az olcsóbb árkategóriájú darabokat, és az egyedi és exkluzív gyűrűket is.
 • Keresse meg az Ön és a párja számára legmegfelelőbb stílust és anyagot.
 • Az eljegyzési gyűrű vásárlása nem csak egy ékszer, hanem egy életre szóló emlék.

Fedezze fel a legexkluzívabb eljegyzési gyűrűk széles választékát.

Ha az eljegyzési gyűrűjének olyannak kell lennie, amely kifejezi a saját stílusát és személyiségét, akkor a legexkluzívabb és legolcsóbb megoldást kínáljuk. Széles választékunkban megtalálhatók az egyedi és exkluzív eljegyzési gyűrűk, amelyeken a drágakövektől az egyszerűbb ékszerekig mindent megtalál.

Ha elkötelezett a minőség mellett, akkor itt a helye, mert minden eljegyzési gyűrűnk kiváló minőségű és tartós. Ne feledje, hogy a gyűrű az Ön és élete párja szerelmi történetének egyik legfontosabb emléke lesz, ezért olyan ékszert kell választania, amely örökre megőrzi az emlékeket.

eljegyzési gyűrű

Az általunk kínált eljegyzési gyűrűk mindegyike egyedi és különleges. A drágakövek tökéletes választékát kínáljuk, beleértve a gyémántokat és az egyedi kialakításokat is. Ha valóban exkluzív eljegyzési gyűrűt keres, akkor itt biztosan megtalálja a tökéleteset. A különböző árak és stílusok között mindenki megtalálja a magáénak valót.

Arany és ezüst eljegyzési gyűrűk az Ön ízlésének megfelelően.

Ha arany vagy ezüst eljegyzési gyűrűt keres, akkor jó helyen jár! A két legelterjedtebb anyag, amelyeket az eljegyzési gyűrűk készítésére használnak. Az arany a legnépszerűbb választás a nők körében, hiszen lágy és meleg tónusai jól kiegészítik a bőrszíneket. Az ezüst gyűrűk azonban a férfiak preferenciáinak felelnek meg, mivel általában könnyebbek és tartósabbak.

arany és ezüst eljegyzési gyűrűk

Az arany eljegyzési gyűrűk készülhetnek sárga, fehér vagy rózsaaranyból, amelyek mindegyike egyedülálló különlegességet kölcsönöz a gyűrűnek. Minden arany gyűrűt különleges aranyötvözetből készítenek, amelynek árnyalatai és összetételei eltérőek lehetnek.

Arany típusa Tartalma
Sárga arany Körülbelül 75% arany, 12,5% ezüst és 12,5% réz
Fehér arany Körülbelül 75% arany, 10% palládium, 10% ezüst és 5% réz
Rózsaarany Körülbelül 75% arany, 22,25% réz és 2,75% ezüst

Az ezüst eljegyzési gyűrűk általában kevesebb költséggel járnak, de ugyanolyan szépek és tartósak, mint az arany gyűrűk. Az ezüst azonban könnyebben kopik, így érdemes rá odafigyelni, hogy mindig tisztán tartsuk a gyűrűt.

Végül, ne feledje, hogy a gyűrű anyaga pusztán az Ön egyéni stílusának és preferenciáinak kérdése.

Eljegyzési gyűrű akciók – Vásároljon most!

Ha az eljegyzési gyűrű vásárlásán gondolkodik, akkor itt az ideje, hogy kihasználja az eljegyzési gyűrű akciók lehetőségeit. Most nagyszerű árakon vásárolhatja meg az álomgyűrűjét, amely örökre emlékezetes marad.

Az eljegyzési gyűrű akciók különböző típusú és anyagú gyűrűkre vonatkoznak, beleértve az olcsó eljegyzési gyűrűket és a gyémánt eljegyzési gyűrűket is. Ezek az akciók lehetővé teszik, hogy széles körű választékból válassza ki az Ön stílusának és pénztárcájának megfelelő gyűrűt.

Akció neve Részletek
Őszi akció Az összes eljegyzési gyűrű 20% kedvezménnyel
Karácsonyi ajánlat Vásároljon most, és 20% kedvezményt kap a következő vásárlásából

Ne habozzon, hogy megnézze az elérhető akciókat, és válassza ki a tökéletes eljegyzési gyűrűt. Az eljegyzési gyűrű akciók időkorlátozottak, tehát vásároljon most, hogy ne maradjon le az álomgyűrűjéről.

eljegyzési gyűrű akciók

Egyedi eljegyzési gyűrű dizájn – Alakítsa saját elképzeléseire!

Ha igazán egyedi és személyre szabott eljegyzési gyűrűre vágyik, akkor a saját elképzeléseire szabott tervezési lehetőségek mellett érdemes letenni a voksát. Képzelje el, hogy olyan gyűrűt viselhet, amely valóban a saját stílusához és ízléséhez igazodik, és amelyet senki más nem hord. A saját maga által tervezett karikagyűrű minden idők egyik legexkluzívabb ajándéka, amelyet szerelme eljegyzéskor kap.

A hagyományos kiskereskedelmi ékszerboltokban gyakran nehéz olyan elképzelésének megfelelő eljegyzési gyűrűt találni, amely teljes egészében kifejezi azokat az érzelmeket és értékeket, amelyek fontosak Önnek és párjának. Az egyedi tervezésű gyűrűk azonban lehetővé teszik, hogy minden részletet az Ön ízlése szerint alakítsanak ki.

Ne féljen kreatívan gondolkodni: a legjobb tervek gyakran a legkülönlegesebb elképzelésekből születnek. Az eljegyzési gyűrűdizájn tervezésekor érdemes először eldönteni a kívánt alapanyagokat, majd kiválasztani azokat a díszítőelemeket, amelyek a leginkább illenek az Ön egyéni stílusához és ízléséhez. Az egyik legnépszerűbb díszítőelem a gyémánt, de választhatók ékkövek vagy akár színesebb kőzetek is.

Egyedi eljegyzési gyűrűt tervezni nem csak szórakoztató lehet, de a végén valóban olyan gyűrűt kap, amely nem csak egy egyszerű ékszer, hanem egy szimbólum mindarra, amit Ön és párja között megosztanak.

Ha készen áll arra, hogy létrehozza álmai eljegyzési gyűrűjét, keressen fel minket, és segítünk a tervezésben.

egyedi eljegyzési gyűrű dizájn

Következtetés

Reméljük, hogy ebben az írásban sikerült meggyőznünk arról, hogy a tökéletes eljegyzési gyűrű kiválasztása mennyire fontos. Ahogy láthatta, számos lehetőség áll rendelkezésre az eljegyzési gyűrűk terén.

Fedezze fel az exkluzív és egyedi eljegyzési gyűrűk széles választékát, vagy válasszon valami klasszikusabbat, mint az arany vagy ezüst eljegyzési gyűrűk. És ne felejtse el megnézni a jelenleg érvényes eljegyzési gyűrű akciókat, amelyek segítségével olcsóbban juthat hozzá az álmai eljegyzési gyűrűjéhez.

Ha pedig egyedi elképzelései vannak, ne habozzon létrehozni a saját eljegyzési gyűrűjét. Egyedi eljegyzési gyűrű dizájn lehetővé teszi, hogy hűen tükrözze a személyiséget és az érzéseit.

Ne hagyja figyelmen kívül azt a fontos tényt, hogy az eljegyzési gyűrű az Ön és kedvese kapcsolatának egyik legfontosabb szimbóluma lesz. Válassza ki tökéletes eljegyzési gyűrűjét ma az általunk kínált széles választékból, és élvezze az eljegyzési pillanatot az egész életére szóló élményként.

A gyuru evezredek ota szimbolum - fatumjewels.hu

Beszéljünk a gyűrű történetéről?


Talán nem feltétlenül kell erről túl sokat beszélni. Az a helyzet, hogy a gyűrű története évezredekre nyúlik vissza, tehát erről egész könyveket lehetne írni. Itt nem ez a célunk. De még csak nem is egy tudományos szakcikk. Azonban a gyűrű esetében valóban nem lehet elmenni szó nélkül a múltja mellett, úgyhogy csupán érintőlegesen nézzünk bele.
A formája, a jelentése egyaránt fontos, és összefügg. Logikus, hiszen más formában elég nehéz lenne felhúzni az ujjunkra. Azonban a jelkép szempontjából nagyobb jelentősége van a formának. A végtelenség, a soha véget nem érő összetartozás szimbóluma.
És teljesen mindegy, hogy a gyűrű milyen alapanyagból készült, egy férfi és egy nő kapcsolatában ez valóban mindig a véget nem érő összetartozást jelképezte.
A karikagyűrű eredete egészen a Nílus menti egyiptomi civilizációig nyúlik vissza. Már Krisztus előtt 3000-ben, egy egyiptomi fáraó is egy karikát formázó gyűrűt adott kiválasztottjának a szerelme jelképéül. Ugyanitt egyébként – az egyiptomi hieroglifákban – a kör szerepel, mint az örökkévalóság szimbóluma. A későbbi történelmi korokban a gyűrűk ezen jelentése fennmaradt, de emellett még számos egyéb jelentést is kapott, mint a hatalom, a hűség és még sorolhatnánk.


Ez nem csupán egy női ékszer


Napjainkban sem mondhatjuk, hogy a gyűrű az kifejezetten női ékszer. Már csupán az előző fejezetben megemlített két jelentéséből kiindulva sem. Bár hatalmi szimbólumként nem igazán találkozunk vele, de a hűség és szerelmi zálog jelentés ma is helytálló. De emellett lehet egy barátság szimbóluma is.
Az pedig, hogy tipikusan női ékszer lenne, az már az ókorban sem volt igaz. Erről nagyon sok régészeti emlék tanúskodik. Férfiak is előszeretettel viseltek gyűrűt az ujjukon. Nagyon sokan egyébként csupán divatból, minden egyéb jelentés nélkül. És ez ma is így van. Pontosan ugyanúgy divatosnak számít a viselése, mint a kezdetekben. Természetesen tipikus esetek is vannak, amikor a férfi és a nő a házasság jelképeként karikagyűrűt hord. Itt nem divatról beszélünk, hanem a korábban említett végtelen összetartozás megerősítéséről, annak szimbolizálásáról.

Szamomra csak a gyemant eljegyzesi gyuru volt melto Agihoz - fatumjewels.hu

Én a gyémánt eljegyzési gyűrű mellett döntöttem


Bár nem igazán sikerült édesanyámat maradéktalanul meggyőznöm, végül elfogadta az érveimet. Letett arról, hogy a nagymamám eljegyzési gyűrűje legyen a lánykérés főszereplője.
Azonban amikor meghallotta, hogy én egy gyémánt eljegyzési gyűrűt szeretnék, akkor ismét beütött a krach.
Édesanyám egyszerűen nem tért magához!

 • Gyémánt eljegyzési gyűrű? Kisfiam jól vagy? Tudod te, hogy az mennyibe kerül?
 • Képzeld anyukám, tudom. Megnéztem, sőt ki is választottam már azt a gyémánt eljegyzési gyűrűt, amivel meglepem a szerelmemet.
 • Értem én kisfiam, hogy mennyire szerelmes vagy! De nem túlzás ez egy kicsit?
 • Anya! Ha apa egy ilyen ékszerrel állt volna eléd annak idején, akkor nemet mondasz? Vagy számon kérted volna rajta, hogy ez túl drága lehetett?
 • Jajj! Nem így gondoltam! Persze, magamban biztosan elgondolkodtam volna rajta, de biztosan nem bántottam volna meg ezzel!
 • Na látod! Akkor légy szíves velem se tedd!


Ebben akkor meg is állapodtunk!


De azért mégiscsak volt egy aprócska gondom. Ezt azonban már édesapámmal akartam megbeszélni, főleg az előbbi beszélgetés tükrében. Ugyanis hiába gyűjtögettem gyerekkorom óta a pénzemet erre a gyűrűre (mert ezt tettem), a gyémánt eljegyzési gyűrű, amit kinéztem a kedvesemnek, bizony kicsit túllépte a költségvetésemet. Nem sokkal, de ez a gyémánt eljegyzési gyűrű volt a legszebb az ékszerbolt kínálatában. Márpedig én ezt akarom!
Leültem édesapámmal, és elmondtam a gondomat. Tudtam, hogy ő teljes mértékben megérti a helyzetet. Mindent megad édesanyámnak, és ez mindig is így volt. Arra nevelt engem is, hogy egy nővel folyamatosan éreztetni kell, hogy szereted, és hogy mennyire fontos neked. Persze, tudom, hogy nem feltétlenül csak egy gyémánt eljegyzési gyűrűvel lehet ezt kifejezni, de nekem ez az alkalom volt életem legfontosabb napja. És én ezzel is szerettem volna még emlékezetesebbé tenni.
Megkaptam a hiányzó összeget, amit természetesen vissza is fogok fizetni, és boldogan indultam el, hogy még aznap megvegyem azt a csodás, egyedi darabot!

Csaladi dilemma az eljegyzesi gyuru korul - fatumjewels.hu

Hogy kerüljön kiválasztásra az eljegyzési gyűrű?


Olyat már hallottam, és biztosan sokan mások is, hogy egy ilyen ékszer kiválasztása fejtörést, sokaknak álmatlan éjszakákat okozott. De hogy ez családi beszélgetések hosszú sorát jelentse, nos ilyet még nem hallottam. Talán pontosan ezért szeretném megosztani veletek a történetemet.
Már nagyon rég szerelmes vagyok a jövendő páromba. Mondhatnám azt is, hogy ez egy gyerekszerelem beteljesedése. Ebben az a legjobb, hogy ez kölcsönös. Valószínűleg sejthető volt, hiszen nem beszélnénk az eljegyzési gyűrűről, ha nem így lenne. Ágival általános iskola óta ismerjük egymást, és még elsősök voltunk, amikor bejelentettem édesanyámnak, hogy nekem biztosan Ági lesz a feleségem.
De mint általában az ilyen gyerekszerelmek esetében, édesanyám is csak mosolygott, hogy „jól van kisfiam”, aztán megsimogatta a fejem.
Tényleg senki nem gondolta, hogy ebből aztán valóban egy érett, felnőtt szerelem lesz. De én már akkoriban az eljegyzési gyűrűket nézegettem.


Én kincset találtam, ehhez méltó eljegyzési gyűrű kell!


Szóval nézegettem az eljegyzési gyűrűket, persze nem az ékszerboltban. Már csak ezért sem, mert nálunk, a vidéki kis faluban olyan nem volt. Az édesanyám, a keresztanyukám, a nagynéném eljegyzési gyűrűit nézegettem.
Álmodoztam, hogy felnövök, és megkérem Ági kezét, és én leszek a legboldogabb ember a világon! Nem jellemző, de én kisiskolásként is nagyon romantikus voltam. Rendszeresen szedtem a mezőn virágot, és azzal állítottam be a szerelmemhez.
Amikor aztán elérkezett a lánykérés ideje, akkor jöttek a családi beszélgetések. Édesanyám mindenáron azt szerette volna, ha a nagymamám eljegyzési gyűrűjével kérem meg Ági kezét. A helyzet az, hogy nekem teljesen más elképzelésem volt. Ennek persze hangot is adtam. Éreztem, hogy édesanyám nagyon megbántódott már az első visszautasításkor. Pedig bennem semmi rossz szándék nem volt. Még azt sem mondhatom, hogy nem tetszett a gyűrű, amit a nagymamám viselt. De nekem más terveim voltak. Én valami egyedit, valami különlegeset, valami olyat szerettem volna, amivel úgy érezhettem, hogy a szerelmemhez méltó!

És ez a gyémánt eljegyzési gyűrű

Folytatás a következő cikkben…

Nagyon-sok-kerdes-vetodhet-fel-egy-gyemant-gyuru-kapcsan-fatumjewels.hu_

Gyémánt gyűrű, vagy valami egyszerűbb?


Valószínűleg nem tévedünk, ha azt mondjuk, hogy egy gyémánt gyűrű minden nő álma. Legalábbis mi még nem találkoztunk olyan hölggyel, aki ne vágyott volna titokban egy gyémánt gyűrűre. Természetesen ezt a férfiak is nagyon jól tudják. Azonban sokakban ott a kérdőjel. Ő az a nő, akit életem párjának választottam. Kimondhatatlan a szerelem, amit érzek. Vajon mi fejezhetné ki leginkább ezt a mindent elsöprő szerelem érzést, mint egy ilyen ékszer. És akkor jön a dilemma. Tényleg ez fejezi ki leginkább mindazt, amit érzek? Nem tudunk erre egyértelmű választ adni. Ez mindenkinek saját magának kell eldöntenie. És ezt a kérdést még számtalan másik is követi. Hogy segíthessünk, adunk néhány szempontot, ami segíthet a válaszok meghozatalában. Kezdjük is mindjárt a fejezet első gondolatával.


Valóban minden nő gyémánt gyűrűről álmodik?


A mi tapasztalataink szerint igen, szinte minden nő álmaiban ott van a gyémánt gyűrű. Eltitkolhatjuk ezt még magunk előtt is, de gondoljanak csak vissza a gyerekkorukra! A legtöbb kislány már egészen kicsi korától az esküvőjét tervezgeti. (és ez így van jól) Boldogok, felszabadultak, és ekkor rendszerint a filmekben látott eljegyzési gyűrű képe is megjelenik. Ebben a bizonyos elképzelt gyűrűben pedig rendszerint gyémánt kő van.


Következő kérdés, vagy talán inkább dilemma. Modern gyűrűt szeretnék, de egy gyémánt gyűrű inkább klasszikus.


Ezek a gyűrűk is lehetnek modernek. Például a fehér vagy fekete gyémánttal díszített fehérarany gyűrűk egyik jellemzője a modern dizájn. Vagyis nem feltétlenül kell tartani attól, hogy egy gyémánt gyűrű klasszikus hatást kelt, mivel nem összeegyezhetetlen a modern gondolkodás és a gyémánt gyűrű. Vannak olyan modellek, amelyek ezt a letisztult formájuknak köszönhetik, de vannak közöttük lendületes vonalvezetésűek is, amelyek nem igazán klasszikus darabok.


És végül a talán legnagyobb dilemma. Nagyon drága.


Valóban nem olcsó. De ez is nézőpont kérdése. Függ az anyagi helyzetünktől, de nagyban függ a szándéktól is. Sokan nem elégszenek meg egy átlagos eljegyzési gyűrűvel (a férfiak körében). Ők ezzel szeretnék kifejezni az érzéseiket. Ők azok, akik erre hosszú évekig képesek gyűjteni, spórolni. Mindemellett azt is érdemes tudni, hogy nem feltétlenül kell hatalmas összegekben gondolkodni. Vannak megfizethető, olcsóbb kategóriájú kövek is.

Ha a szerelem es a lany is kulonleges, akkor csak egyedi eljegyzesi gyuru lehet az ujjan! 3. resz - fatumjewels.hu

Tényleg ilyen hatással volt rád az az egyedi eljegyzési gyűrű?

Ez a kérdés már a szülinapi buli után hangzott el, amikor hazakísértem Zsófit. Elmondta, hogy valóban különös hatással volt rá ez az egyedi eljegyzési gyűrű. Bár az a hír járja róla, hogy egy férfifaló, valójában ő legbelül egy romantikus lány, aki várja, hogy megtalálja élete párját. Természetesen felmerült a beszélgetés során, hogy velem mi a helyzet. Rám tényleg nincsenek hatással az ilyen dolgok, mint a lánykérés vagy egy csodaszép egyedi eljegyzési gyűrű?
Elmondtam, hogy egészen addig a pillanatig, amíg őt megpillantottam, én soha az életben nem éreztem ilyet. Tényleg jöttek-mentek a lányok az életemben, de ezt az érzést nem ismertem.

 • Ez azért nem túl jó csajozós duma! – nevetett Zsófi.
 • Nem is annak szántam! Nem vetted észre, hogy még bemutatkozni sem tudtam, annyira zavarba jöttem?
 • De, az valóban fura volt. És ezt én váltottam ki belőled? – nevetett.
 • Igen, te! Szívem szerint ott helyben azt mondtam volna, hogy veled szeretném leélni az életemet, és soha többé nem akarlak elengedni. (Hú, ezt kimondtam?)


Szüleimnek is elállt tőlem a szava


Nemcsak én voltam, aki nem jutott szóhoz. Ez a buli már több, mint egy éve volt, és én még mindig Zsófival vagyok, és ugyanolyan szerelmes, mint az első pillanatban.
Egyik nap leültem a szüleimmel, és bejelentettem, hogy el fogom jegyezni Zsófit. Szeretném, ha egy olyan egyedi eljegyzési gyűrűt készítenének, amit még eddig soha. Persze, tudom, hogy egy egyedi eljegyzési gyűrű attól egyedi, hogy nincs belőle több, de nem is erre gondoltam.
A szüleim nem tudtak megszólalni a meglepettségtől. Azt hitték, hogy én soha nem fogok megállapodni. Tévedtek. De legalább nem csak az én szavam akadt el annak idején, most ők sem találták a megfelelő szavakat.
Aztán tisztáztuk, hogy nem az egyedi eljegyzési gyűrűnek a szó szoros értelemben vett egyediségére gondoltam, hanem arra, hogy életük fő művét szeretném adni ennek a csodálatos teremtésnek. Ha már ékszereket készítenek, akkor a mi egyedi eljegyzési gyűrűnk legyen az egy gyűrű mindenek felett!

Elkészült, megkértem Zsófi kezét, nagyon meghatódott, ismét könnyek szöktek a szemébe, mint azon a bizonyos bulin. És igent mondott, bearanyozva a napomat, és a hátralévő egész életemet. Vége…

Ha a szerelem es a lany is kulonleges, akkor csak egyedi eljegyzesi gyuru lehet az ujjan! 2. resz - fatumjewels.hu

Szinte egyidőben került elő az egyedi eljegyzési gyűrű és Zsófi

Ott hagytam abba a történetet, hogy Réka barátja egy egyedi eljegyzési gyűrűvel a kezében letérdelt, és megkérte a kezét a születésnapi buli kellős közepén. Tudtam, hogy nagyon jól megvannak, minden tekintetben kiegészítik egymást, de arra nem gondoltam, hogy lánykérés lesz a mai meglepetés. És Réka sem tudta. Könnyes szemmel, meghatottan vette át a csodálatos egyedi eljegyzési gyűrűt, és természetesen igent mondott.
És ebben a pillanatban ott állt előttem Zsófi, és nekem földbe gyökerezett a lábam. Csodálatos, éjfekete haj, mélykék szempár! Elképesztően csinos volt és gyönyörű. Mindezt csak kiemelte a vörös, szűk szabású ruhája és az ehhez tökéletesen passzoló magassarkú szandál. Hirtelen egy szó sem jött ki a számon. Odalépett hozzám, és bemutatkozott. Ott álltam, és képtelen voltam megszólalni.
Soha az életben nem fordult velem elő, hogy egy lánnyal való találkozáskor ne beszéltem volna lyukat a hasába az első másodperctől. Most pedig itt állok leforrázva, megnémulva. Mi történt? Miért nem jön ki hang a torkomon?

Barátaim segítettek ki…

Szerencsére ott állt mellettem a két jó barát, és mindjárt bemutatkoztak helyettem. Zsófi pedig állt, rám nézett, és megkérdezte, hogy én néma vagyok-e? Majdnem megnyílt alattam a föld!

 • Nem – nyögtem ki kissé fátyolos hangon – Szia! Péter vagyok. Örülök!
 • Zavarba jöttél a csodaszép egyedi eljegyzési gyűrű látványától? – kérdezte mosolyogva. (most még szebbnek tűnt)
 • Nem, nem attól. Ilyen egyedi eljegyzési gyűrűk között nőttem fel, attól nem igazán jövök zavarba. De neked könnyes a szemed!
 • Igen, mert engem meghatott a jelenet. És ennek az egyedi eljegyzési gyűrűnek is tényleg van egy különleges ereje.
 • Ó, őt nem szokták az ilyen jelenetek meghatni! – vágott bele a beszélgetésünkbe az én kedves Laci barátom.
 • Na, azért nem kell mindjárt lejáratni! – próbáltam védekezni.
 • Hagyd csak! – segített ki Zsófi – Már megszoktam ezeket az ugratásokat, engem is mindig férfifalóként mutatnak be a társaságban.
 • És így van? – kérdeztem vissza, most már kissé visszanyerve elvesztett magabiztosságomat.

Folytatjuk…

Ha a szerelem es a lany is kulonleges, akkor csak egyedi eljegyzesi gyuru lehet az ujjan! 1. resz - fatumjewels.hu

Már akkor az egyedi eljegyzési gyűrű volt az első gondolatom…
Igen, mert Ő más volt, mint bárki, akivel eddig találkoztam. Én nem gondoltam, hogy ilyen létezik, úgy gondoltam, hogy ez csak a romantikus filmekben lehetséges. Eddig nemhogy egyedi eljegyzési gyűrűre nem gondoltam, de még egy egyszerű eljegyzési gyűrűre sem. És akkor ott állt előttem Zsófi, és nekem földbe gyökerezett a lában. Tudom, hogy ez most egy kicsit talán sokak számára túlzottan geilnek tűnik – korábban én is ezt éreztem volna, ha ilyesmit olvasok – de ez valós érzés, ami még eddig ismeretlen volt a számomra.
Barátaim meg is jegyezték, hogy az arckifejezésem is teljesen megváltozott. Ők el sem tudták képzelni, hogy egy ilyen csajozós pasi képes mély érzelmeket táplálni. Ezért aztán meg is kaptam a magamét, főleg amikor elkezdtem ábrándozni az egyedi eljegyzési gyűrűről!
Pedig én abban a pillanatban tudtam, hogy ezzel a lánnyal akarom leélni az életemet. De ne szaladjuk ennyire előre, kezdjük az elején!

Még nem is ismered! Honnan tudod, hogy Ő az igazi?

Úgy kezdődött a mi egyedi eljegyzési gyűrűnk története, hogy a barátaimmal egy születésnapi buliba voltunk hivatalosak. A társaságból mindössze a két említett barátomat ismertem – meg persze a szülinapos Rékát – de a számomra a buli volt a fontos. Lehet ismerkedni, iszogatni, aztán majdcsak kialakul egy szép kis éjszaka! Hogy ennek az estének a vége egy egyedi eljegyzési gyűrű lesz a témája, akkor még nem is gondoltam. Ezen nem csak a barátaim, de én is meglepődtem.
Nos, beléptünk a szülinapos házába, és már jó néhány fiatal arc iszogatott jókedvűen. Átadtuk az ajándékainkat, és mi is poharat ragadtunk. Kezdődhet a „vadászat”! A barátaim előre jelezték, hogy sok ismeretlen lánnyal fogunk találkozni, mert Réka sok barátnőjét elhívta az egyetemről.
A legnagyobb döbbenet akkor fogadott, amikor Réka barátja egyszercsak letérdelt elé egy kis dobozzal a kezében, és ott, mindenki előtt megkérte a kezét. A kis dobozkában egy egyedi eljegyzési gyűrű volt. Honnan tudom? Ugyan műszaki egyetemre járok, de a szüleim ötvösök, és így gyerekkoromtól gyűrűk között mozgok. Első ránézésre egy egyedi darab volt.

Folytatjuk…