Nagyon-sok-kerdes-vetodhet-fel-egy-gyemant-gyuru-kapcsan-fatumjewels.hu_

Gyémánt gyűrű, vagy valami egyszerűbb?


Valószínűleg nem tévedünk, ha azt mondjuk, hogy egy gyémánt gyűrű minden nő álma. Legalábbis mi még nem találkoztunk olyan hölggyel, aki ne vágyott volna titokban egy gyémánt gyűrűre. Természetesen ezt a férfiak is nagyon jól tudják. Azonban sokakban ott a kérdőjel. Ő az a nő, akit életem párjának választottam. Kimondhatatlan a szerelem, amit érzek. Vajon mi fejezhetné ki leginkább ezt a mindent elsöprő szerelem érzést, mint egy ilyen ékszer. És akkor jön a dilemma. Tényleg ez fejezi ki leginkább mindazt, amit érzek? Nem tudunk erre egyértelmű választ adni. Ez mindenkinek saját magának kell eldöntenie. És ezt a kérdést még számtalan másik is követi. Hogy segíthessünk, adunk néhány szempontot, ami segíthet a válaszok meghozatalában. Kezdjük is mindjárt a fejezet első gondolatával.


Valóban minden nő gyémánt gyűrűről álmodik?


A mi tapasztalataink szerint igen, szinte minden nő álmaiban ott van a gyémánt gyűrű. Eltitkolhatjuk ezt még magunk előtt is, de gondoljanak csak vissza a gyerekkorukra! A legtöbb kislány már egészen kicsi korától az esküvőjét tervezgeti. (és ez így van jól) Boldogok, felszabadultak, és ekkor rendszerint a filmekben látott eljegyzési gyűrű képe is megjelenik. Ebben a bizonyos elképzelt gyűrűben pedig rendszerint gyémánt kő van.


Következő kérdés, vagy talán inkább dilemma. Modern gyűrűt szeretnék, de egy gyémánt gyűrű inkább klasszikus.


Ezek a gyűrűk is lehetnek modernek. Például a fehér vagy fekete gyémánttal díszített fehérarany gyűrűk egyik jellemzője a modern dizájn. Vagyis nem feltétlenül kell tartani attól, hogy egy gyémánt gyűrű klasszikus hatást kelt, mivel nem összeegyezhetetlen a modern gondolkodás és a gyémánt gyűrű. Vannak olyan modellek, amelyek ezt a letisztult formájuknak köszönhetik, de vannak közöttük lendületes vonalvezetésűek is, amelyek nem igazán klasszikus darabok.


És végül a talán legnagyobb dilemma. Nagyon drága.


Valóban nem olcsó. De ez is nézőpont kérdése. Függ az anyagi helyzetünktől, de nagyban függ a szándéktól is. Sokan nem elégszenek meg egy átlagos eljegyzési gyűrűvel (a férfiak körében). Ők ezzel szeretnék kifejezni az érzéseiket. Ők azok, akik erre hosszú évekig képesek gyűjteni, spórolni. Mindemellett azt is érdemes tudni, hogy nem feltétlenül kell hatalmas összegekben gondolkodni. Vannak megfizethető, olcsóbb kategóriájú kövek is.